Felvásárolta a PORT.hu-t a Libri

2012. február 20. 21:16

80,5 százalékos tulajdonrészt szerzett a PORT.hu-ban a Libri csoport. A cégek az egyesüléstől hatékonyabb jelenlétet várnak a kulturális és médiapiacon.

2012. február 20. 21:16

A Libri Csoport többségi, 80,5 százalékos tulajdonrészt szerzett a PORT.hu-ban, a két cég az egyesüléstől hatékonyabb jelenlétet vár a magyarországi és a közép-kelet európai kulturális és médiapiacon – közölték a cégek. „A Libri nem csupán a könyvekben látja a jövőt, hanem e termékkört bővítve más, a kultúrával kapcsolatos szolgáltatások piacára is szeretne belépni. Ebben a folyamatban kitűnő partner a PORT.hu” – idézi a közlemény Walitschek Csillát, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatóját. 

A most létrejövő kulturális- és médiacsoport stratégiai irányítását a Libri Csoport tulajdonosa, Balogh Ákos, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. ügyvezetője, Walitschek Csilla, valamint a PORT.hu alapítója, Veszelovszki Zsolt gyakorolja. A Libri Csoport képviseletét a PORT.hu vezetésében a tulajdonosok oldaláról a Libri ügyvezetője látja el.  A kultúrára fogékony fogyasztók már a közeli jövőben tapasztalhatják az egyesülés előnyeit, még komplexebb és teljesebb ajánlókkal, a könyves tartalmak kiteljesedésével, egységesített regisztrációs rendszerekkel, amelyek mind a felhasználók nagyobb kényelmét és teljes körű kiszolgálását teszik lehetővé – mondta Walitschek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!