Kibővült az A38

2010. szeptember 29. 19:44

Az Artyemovszk-38 hajó új, kulturális befogadótérként működő úszórésszel bővült. Az uszály belsejében filmvetítéseket, értekezleteket, kiállításokat fognak rendezni.

2010. szeptember 29. 19:44

A Petőfi Híd budai hídfőjénél található A38 állóhajó egy új uszályrésszel bővül, ahol a megszokott hajóhoz hasonlóan különféle kulturális programok kerülhetnek megrendezésre.

Az új vízi építmény betonból és acélból épült fel, esztétikáját főként a geometrikus terek határozzák meg.  Az uszály főtermében kiállításokat, filmvetítéseket, előadásokat tartanak majd, tehát széleskörű kulturális befogadótérként kíván funkcionálni.

A felavatást és az ünnepélyes megnyitót Miltényi Miklós retrospektív kiállításával egybekötve bonyolítják le november elején.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
denever
2010. szeptember 29. 21:27
szánalmas^3. műmájerség. nincs olyan hely budapesten, ahol rendes kultúrális központot lehetne kialakítani, csak az a38. hurrá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!