Sokan felháborodtak, hogy egy iráni családanya lett Németország szépe

2024. március 01. 09:39

A közösségi médiában volt olyan is, aki a Hófehérke boszorkányához hasonlította.

2024. március 01. 09:39

2024-ben Apameh Schönauer, egy iráni származású édesanya lett a Miss Németország szépségverseny győztese – írja az Euronews.

Az építészként dolgozó nő saját bevallása szerint szenvedélyesen támogatja a nők jogait és a migránsok beilleszkedését a németországi életbe.

Apameh Schönauer egyébként mindössze hatéves volt, amikor Iránból Németországba költözött a családjával,

ahol az első évei keservesen teltek, nehezen tudott beilleszkedni az iskolába, és teljesen elvesztette az identitását.

Idén a fizikai tulajdonságokkal szemben sokkal inkább a versenyzők személyiségét és cselekedeteit bíráló zsűri döntése egyébként hatalmas felháborodást váltott ki,

hiszen a nő sokak szerint sem kinézetre, sem pedig a nemzetiségi hovatartozását tekintve nem elég német.

A közösségi médiában volt olyan is, aki a Hófehérke boszorkányához hasonlította.

Nyitókép: PHILIPP VON DITFURTH / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2024. március 20. 01:13
[Je suis schöne deutsche Frauen] Bomba sikert aratott az iráni nő a szépségversenyen, ahol egyik pillanatról a másikra robbant be a köztudatba. Halálos csend előzte meg az eredményhirdetést. A liberális sajtó darabokra szedte az egyet nem értő nézőket. A hasonló eredmények gombamód szaporodnak Németországszerte.
NokiNokedli
2024. március 04. 14:22
Azért volt a nagy felháborodás, mert nem volt kukija?
Shanya
2024. március 04. 14:16
"hiszen a nő sokak szerint sem kinézetre, sem pedig a nemzetiségi hovatartozását tekintve nem elég német". Ezt nem egészen értem. Végül is hány %-a közel-keleti és török származású a Németországban élő nőknek? A német 3-as autópálya vonalán ha végighaladunk és több pihenőhelyen megállunk én rengeteg ilyen származású nőt látok akik már ott nőttek föl vagy születtek. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy volt ott versenyben tőle szebb is. Sajna Németországot is elérte az idiotizmus. Értem én, hogy most a "versenyzők személyiségét és cselekedeteit" pontozták, de akkor meg mi a f@xomnak hívják szépségversenynek? Kitörne a káosz ha itt egy gyönyörű szép, fehér valódi német gyökerekkel rendelkező hölgy nyert volna.
alexandrosz-2
2024. március 02. 10:35
Balfasz németek! Megérdemlik! Pusztuljanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!