Kijev szerint „sérül” az USA nemzetbiztonsága, ha nem küldenek azonnal pénzt

2024. március 16. 19:25

A republikánusok továbbra is blokkolják a Kijevnek szánt 60 milliárd dolláros finanszírozási csomagot.

2024. március 16. 19:25
Ukraine: Year 2024 forum in Kyiv

Nyitókép: VIACHESLAV RATYNSKYI

Kijev szerint „sérül” az USA nemzetbiztonsága, ha visszatartják az Ukrajnának szánt új finanszírozást – számolt be szombati cikkében a Sky News. Az Egyesült Államok saját nemzetbiztonságát fogja károsítani, ha a képviselőház nem hagyja jóvá az Ukrajnának szánt további finanszírozást – jelentette ki Dmitro Kuleba a portál szerint.

Az ukrán külügyminiszter hozzátette, hogy ezzel aláásnák az amerikai vezető szerepet az egész világon.

Miután beszélt Antony Blinken amerikai külügyminiszterrel, Kuleba a közösségi médiában közölte: „Nem engedhetjük meg, hogy Oroszország a segítségnyújtás késedelmét kihasználva előrenyomuljon, és ezzel egész Európát és a demokratikus világot egy még nagyobb háború veszélyének tegye ki”.

A hét elején kiderült, hogy az USA mintegy 300 millió dollár katonai segélyt küld Ukrajnának, miközben a republikánusok továbbra is blokkolják a Kijevnek szánt 60 milliárd dolláros finanszírozási csomagot.

 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. március 17. 09:46 Szerkesztve
Szerintem „sérül” az USA nemzetbiztonsága, ha nem küldenek azonnal pénzt nekem.
herceg-3
2024. március 17. 03:47 Szerkesztve
"Kijev szerint „sérül” az USA nemzetbiztonsága, ha nem küldenek azonnal pénzt" A világ nemzetbiztonsága meg akkor sérül, ha nem takarítják el a Kijevi rezsimet záros határidőn belül, örökre a föld felszínéről! Mj: Újabban már az USA-t Kijev védi...? :D :D :D
Patika
2024. március 17. 01:08
„sérül” az USA nemzetbiztonsága ---ez ukrán fenyegetés lenne? Talán sikerült kinyomtatniuk 3 d-vel egy óceánokont át célbajuttatható atom-drónt, vagy vettek egy kínai kémléggömböt és átalakították vírushordozónak. Ha lelőné az USA akkor abba a földrész belehal? Vagy a bunkó Kulababa megint elfogalmazta magát, mint ahogy szokta....primkó uki módra.
ThunderDan
2024. március 17. 00:13
Megint felteszem a költői kérdést: Volt valaha a VILÁGTÖRTÉNELEMBEN (!) hasonlóan POFÁTLAN rezsim?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!