Először vallott Zelenszkij arról, hogy mi is történt „a nagy ukrán ellentámadással”

2023. december 01. 16:09

A tél se segít az ukránoknak.

2023. december 01. 16:09
null

Volodimir Zelenszkij interjút adott az AP-nek, amelyben először beszélt az ukrán ellentámadásról. Mint fogalmazott, az Oroszországgal vívott háború új szakaszába lépett, és a tél várhatóan megnehezíti majd a harcokat, miután a nyári ellentámadás a fegyverek és a szárazföldi erők tartós hiánya miatt nem hozta meg a kívánt eredményeket.

A kudarcok ellenére azonban azt mondta, Ukrajna nem adja fel.

A „nagy ukrán ellentámadásról” komplex választ adott: „nézze, nem hátrálunk meg, én elégedett vagyok. A világ második (legjobb) hadseregével harcolunk, elégedett vagyok” – mondta az orosz hadseregre utalva. De hozzátette: „Embereket veszítünk, nem vagyok elégedett. Nem kaptunk meg minden fegyvert, amit szerettünk volna, nem lehetek elégedett, de nem is panaszkodhatok túlságosan”.

„Gyorsabb eredményeket vártunk. Ebből a szempontból sajnos nem értük el a kívánt eredményeket. És ez tény”

 – szögezte le.

Azt is megjegyezte, hogy az izraeli-Hamász háború beárnyékolhatja az ukrán háborút, s elterelheti arról a figyelmet.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teringettét
2023. december 02. 01:48
Ugye látjátok, hogy ez az egész egy QRVAnagy fake / átbaszás?! Háborúban álló félként "először" "vall" "őszintén". ?! Ki vallatta? Miért tette? Miért épp most? Mit vágott le belőle / róla, hogy hirtelen igazat mondott? Az újságíróból mikor vágnak le végre valamit? És miért ilyen lassan?
freely
2023. december 01. 20:57
Márpedig nálunk ismeretlen szó a zsidózás.
gyzoltan-2
2023. december 01. 20:49
A zsidó Zelenszkij zsidó érdekeket képvisel! -márpedig Ukrajnában felsorolhatatlan hosszú sorban sorjáznak a zsidó érdekek, és csakis a zsidó érdekek... Lassan kezd aktuálissá válni egy véletlenül megbotló fegyver közbeavatkozása.., valószínűleg ukrán fegyver...
ptrfarkas43
2023. december 01. 20:42
Ukrajna még nem kapta meg a halálcsillagot, ez a legfőbb probléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!