Történelmet írtak: férfiak is indultak a Miss Universe szépségversenyen

2023. november 24. 10:35

Bár egy nő végzett az első helyen, a férfi versenyzőknek is volt okuk az ünneplésre.

2023. november 24. 10:35
Miss Universe competition

Idén két biológiai férfi is elindulhatott a hagyományosan nőknek rendezett Miss Universe szépségversenyen, ugyanis Hollandiában és Portugáliában is transznemű nőt választottak az ország legszebbjének.

Bár a világ legszebb női már nem ezek a férfiak lettek, a verseny után nem voltak csalódottak, örültek, hogy megmutathatták magukat, sőt, a portugál induló az előkelő legjobb húszba is bejutott.

A gyenge szereplés ellenére a holland szépségkirálynő Instagram-bejegyzésben fejezte ki örömét és boldogságát, amiért részt vehetett a versenyen, és „képviselhette közösségét”.

A verseny első három helyezettje Miss Nicaragua, Miss Thaiföld és Miss Ausztrália lett.

Nyitókép: Marvin RECINOS / AFP


 

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Malvin
2023. november 24. 19:38
"A másság mindig egy lépéssel beljebb kerül az életünkbe és ma már ott tartunk, hogy szinte szabadkoznunk kell, ha nem születtünk másnak. Ha pedig másképp gondolunk a másságra, vagy kimondjuk azt, hogy ez egy terméketlen terület, akkor kiírjuk magunkat az emberi társadalom margójára. Olyan szintű a nyomás a normalitáson, hogy lassan elérkezünk a pólusváltáshoz. Ez a cél". Tovább: https://felhom.blog.hu/2023/06/30/a_massag_hatalma
Ergit
2023. november 24. 19:31
Meg kell reformálni a versenyzést a nők számára. CSAK igazi, született nőknek készíteni szépség- és sportversenyeket.
pandalala
2023. november 24. 16:09
"Bár egy nő végzett az első helyen," :-)) Van egy álmom. Egyszer elindulni egy sakkversenyen, kardozóként. Vagy öttusázóként, lovon, karddal a kezemben! :-DD
alenka
2023. november 24. 15:31
VICC- Fiú: Hé, apa, van csajom! Apa: Gratulálok, fiam! Fiú: Hé, apa,van fiúm! Apa: Hozom a puskát!....így kell ezt rendezni:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!