Soros úgy jön, mintha menne

2023. augusztus 15. 13:31

„Gyuri bácsi” főműve így a 2024-es amerikai elnökválasztás lesz, fia most erre összpontosítja minden erejüket.

2023. augusztus 15. 13:31
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Ahogy világszerte megismerték »munkásságát«, igazi toxikus brand lett Soros György neve és Nyílt Társadalom alapítványi hálózata. Amellett, hogy egy ponton túl már nem szívesen önti »saját« pénzét a globalista erők támogatásába, abban is sok igazság van, hogy az EU-ban már »önjáróvá« vált a hálózat, és a »jogállamisági« mechanizmussal, valamint a szivárványkoalíciókkal megtalálták azokat az eszközöket, amelyekkel a legtöbb európai nemzet alárendelt helyzetben tartható. »Gyuri bácsi« főműve így a 2024-es amerikai elnökválasztás lesz, fia most erre összpontosítja minden erejüket.

Kapcsolódó vélemény

Horn Gábor

HVG

Idézőjel

Kár Magyarországért, kár értünk, akik időskorunkban újra egy levegőtlen világot tudhatunk a hazánknak, s kár a fiatalokért, akik elmenekülnek innen.

Soros György olyan névre magyarosított, amely elölről és hátulról is olvasható. Ez sem mentette meg attól, hogy a földkerekség egyik legnépszerűtlenebb emberévé váljon, és neve egyet jelentsen a Soft Politics befolyásszerzés legmagasabb fokával. Persze minden csoda csak hét napig tart, idővel minden trükk kiismerhetővé válik és minden akció ellenakciót vált ki. Térségünk ismerőjeként Soros a rendszerváltás utáni Kelet-Közép-Európában és annak posztszovjet vonzáskörzetében elsőként építette ki káderképzőjét, mecénási főalapítványát, majd idővel szakosodott alapítványait és médiaportfolióját. Így jött létre a hálózat.

Az idén 93 éves Soros 2015-ben, az újkori népvándorlás eddigi tetőpontján érezhette úgy, hogy valódi »örökséget« hagyhat maga után: fő politikai örökségként a nyílt társadalom modellje az európai nemzetek kötelező betelepítési kvóta általi tartós felhígításával valósult volna meg, elvégre az NSZK 84 milliós lakosságából is már csak 60 millió az »igazi« német.”

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 18. 21:10
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
connorj
2023. augusztus 15. 14:52
Gyuribá! NYÍLTÁRSADALOM-MI???
llnnhegyi
2023. augusztus 15. 14:48
Európa bedöglött számukra. Trump ellen ezerrel. ------- -:)))) Ott is buknak! Soros György belehal a 70 éves hiábavaló munkának, befektetésnek Szegény Izrael! Nekik kötelességük lesz befogadni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!