Készülődnek: tízezer kamikazedrónra gyűjt pénzt Ukrajna

2023. augusztus 15. 08:08

Az első három órában több mint harmincmillió hrivnya jött össze.

2023. augusztus 15. 08:08

Ukrajna újabb gyűjtésbe kezdett. Ezúttal tízezer kamikazedrónt szeretne beszerezni, amely összesen 235 millió hrivnyába (UAH) kerülne. Ebből már 35 milliót sikerült összegyűjteniük pár óra hossza alatt – értesült az Ukrajinszka Pravda.

A lap ismertette azt is, hogy a gyűjtésben több szervezet, köztük a UNITED24, a Come Back Alive és a Monobank is részt vesz. 

Mihajlo Fedorov ukrán digitális átalakulásért felelős miniszter, aki egy videót is megosztott Telegram oldalán úgy fogalmazott az akcióról:

„Ezekre a drónokra nagy szükség van a frontvonalon. Megváltoztatják az események menetét”.

 A tervek szerint ezeket a drónokat külföldön veszik majd meg, és Ukrajnában szerelik fel a szükséges alkatrészekkel – írta az Ukrajinszka Pravda.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vikiva
2023. augusztus 17. 22:34
Mire gyűjt Ukrajna? Ez a szó, hogy gyűjt egy kicsit vicces Ukrajnának arra nincs pénze ,hogy …..stb ,de ezt mindenki tudja! Csak szól és jön a mani , mi meg fizetjük a kölcsöneiket !
Beszélgető
2023. augusztus 17. 15:14
Így lehet pénzt kicsikarni az eldrogozott agyú nyugat-európai polgárokból. El is hiszik, hogy drón lesz, meg orosz irtás... hogy a lelkiismeretét hova teszi utána, az más kérdés...
alenka
2023. augusztus 16. 00:16
Az események menetét nem Ukrajna változtatja meg,csak egy esetben,ha a hófehér zászlókra kér pénzt....ill.koldul...
Dunhill67
2023. augusztus 15. 17:23
gyűjt...értsd...tarhál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!