Egy 82 éves magyar bácsi hamvait találták meg egy német vasútállomáson

2023. június 12. 08:36

Negyvenhét nap után nyitották ki az urnát rejtő csomagmegőrzőt.

2023. június 12. 08:36
null

82 éves magyar férfi hamvai kerültek elő a bajorországi Regensburg vasútállomásán egy csomagmegőrzőből, írja a Blikk.

A lap szerint az urna napig volt a megőrzőszekrény egyik fakkjába zárva, és a rajta talált feliratból derült ki, hogy az idős férfit Magyarországon hamvasztották el.

Hogy az edény hogyan került Németországba, és ki, vagy miért hagyták az állomáson, egyelőre nem tudni.

Az urnát egyébként „egészen véletlenül találták meg, már ha véletlennek nevezhető, hogy a főpályaudvar dolgozóinak egy idő után feltűnt, hogy a szekrénysorban van egy fakk, amit senki nem látogat”, írják a lapban.

Nyitóképünk illusztráció (ERIC BERACASSAT / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aszterion
2023. június 12. 14:39
Ezt a bácsizást sürgősen abba kellene hagyni!
Shalomander
2023. június 12. 12:43
Nincs széles mintavetelezesem, de a ahol ilyen csomagmegorzot hasznaltam, ott volt idolimit. 1-3 nap. És elore kellett fizetni. Utana meg az alkalmazottak begyujtottek és még valamennyi ideig taroltak. Pont azért, hogy legyen folyamatosan szabad rekesz, ne foglalja le valaki hosszu idore
csjanos
2023. június 12. 12:04
.....szegény öreg...felnevelte a gyerekeit és így becsülik meg....lehet hogy vasutas volt a fia?...így gondolta...nem kell virágra költeni és akár naponta láthatja...ez egy jóindulatú feltételezés...
macska
2023. június 12. 11:08
Hagyjuk már ezt a bácsizást újságcikkeknél.. Akkor bácsizunk, ha megszólítunk valakit. Bátran kezdje el a Mandiner a férfi és úr szavakat használni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!