Az Oroszország területére hatoló önkéntesek harci járművet zsákmányoltak – jött is a pózolás (VIDEÓ)

2023. május 22. 22:22

A közösségi médiában megjelent felvételek szerint Kijevtől eleve kaphattak harckocsikat.

2023. május 22. 22:22
null

A NOELREPORTS arról osztott meg egy videót aTwitter-oldalán, hogy az ukánok oldalán harcoló Szabad Oroszország Légió tagjai szert tettek egy orosz páncélozott járműre a belgorodi térségben végrehajtott akciójuk során.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a Szabad Oroszország Légió harcosai „felszabadították” a határ közelében lévő „Kozinka városát, és előrenyomulnak Grajvoron belsejébe”. 

Az ukrán oldalon harcoló önkéntesek a közösségi médiában napvilágot látott felvételek alapján harckocsikat is kaphattak Kijevtől.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép:

***

***

 ***

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2023. május 23. 08:20
Gyáva gerinctelen banda. Tudják pontosan hol van a front, hol kellene leküzdeni az ellenséget, erre fogják és nekimennek a civileknek. Mocskok.
Igazszó
2023. május 23. 06:22
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
Obsitos Technikus
2023. május 23. 00:26
A mindenit! Oszt hányan vagytok jó komám? És elértek majd menekülés közben addig, ahová már nem pottyannak iráni drónok?
Párhuzamos különvélemény
2023. május 23. 00:15
Tényleg oroszok volnának, akik Oroszország ellen fegyveresen harcolnak? Ha ez egyáltalán igaz, hát, ne nyissanak nyugdíjpénztári számlát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!