Lengyel önkéntes légió alakul az ukránok melletti harcra

2023. február 16. 22:27

Ennek érdekében Lengyelországban toborzóirodát is nyitnak majd.

2023. február 16. 22:27
null

Lengyelország a legújabb nemzet, amely saját önkéntes légiót alakít az Ukrajnáért harcoló katonákból – tájékoztatott a hírről csütörtöki Twitter-bejegyzésében a Visegrád 24.

A légió néhány tucat különlegen kiképzett katonákból áll majd. A felállított egységet a tervek szerint felderítésre, valamint szabotázs akciókra fogják használni. Ennek érdekében Lengyelországban toborzóirodát nyitnak majd.

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. február 17. 12:49
a maradék eszüket is elveszítették!
Jeney Gottfried Adolf
2023. február 17. 12:26
Barmok, idióták. Ha odaállnak az oroszok mellé, már régen vége lenne a háborúnak, területet nyertek volna, Zselé a gecibe kinyuvasztva , hugyos bidé meg vakarhatná a fejét.
Elmekortan
2023. február 17. 10:15
Van mit tanulnunk! Egy jó darab régi Lengyelországért teszik. Amerikai támogatással, pénzzel, fegyverekkel. A románok is gőzerővel hőzőngenek Moldováért. Mi lesz ennek a vége. Köztes Európa átrajzolja a térképet? Így lesz Ukrajna Moldávia a NÁTÓ tagja, hogy megszállják a lengyelek, románok? Károly király imád a romániai Szászföldön lenni, bizony megszerzi a románoknak a románok lakta Moldovát. A magyaroknak meg kuss, különben jön a Dunáig Zselé!
ThuleanPerspective
2023. február 17. 09:38
Ukránok elfogytak most jöhetnek a lengyelek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!