A francia csendőrök mentettek meg egy román disznót attól, hogy karácsonyi lakoma váljék belőle

2022. december 15. 17:28

Egy Franciaországban élő román család tapasztalta meg a disznóvágással kapcsolatos nyugat-európai attitűdöt.

2022. december 15. 17:28
null

Egy román család le akart vágni egy disznót karácsonyra. Ebben nem lenne semmi különös, azonban az eset Franciaországban történt, ahol – több nyugat-európai országokhoz hasonlóan – tilos a háztáju vágás, mert állatkínzásnak minősül.

A francia hatóságok közvetlenül a szúrás előtt  jelentek meg a helyszínen, és legfoglalták az állatot.

A csendőri akciót egy másik ott tartózkodó román – aki vélhetően segíteni jött az ismerősének – levideózta, a videó pedig virálissá vált a közösségi médiában – írja a hírről beszámoló Főtér, melynek cikkében megnézhetik az esetről készült videót is.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2022. december 16. 10:21
Nem lényegtelen, hogy hol akartak disznót vágni függetlenül attól, hogy még tilos is. Egykor Máltán keresztül jöttem haza szabadságra egy arab országból. A taxisofőr mesélte, hogy rengeteg arab megy hozzájuk , legtöbben átutazók. Volt olyan eset, hogy birkát vágtak a szállodai szobában és minden úszott a vérben. A tulaj sokkot kapott a látványtól.
Beszélgető
2022. december 15. 23:20
Franciaországban a disznónak vannak emberi jogai, na! Kár, hogy a normális életet élni szándékozó polgároknak jóval kevésbé.
Palmoilfree
2022. december 15. 22:04
Persze az arabok vághatják a birkákat az utcán. Csak arra a környékre ezeknek a rendőröknek nincs mostanában kedve bemenni. Egyszer Londonban bekeveredtünk a feleségemmel egy ilyen szuper környékre. 5 perc alatt körbevettek minket nagyon fiatal arab gyerekek. Lengyelek vették észre a helyzetet és kimentettek minket. Brutál szar érzés.
Bitrex®
2022. december 15. 21:50
Sárosdi Lilla ezúttal még megúszta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!