Közös Híd-MKP lista Révkomáromban?

2010. június 14. 14:22

Bastrnák Tibor, Révkomárom polgármester elmondta, kezdeményezni fogja az őszi szlovákiai önkormányzati választásokon egy közös Híd-MKP lista felállítását. A politikus hétfői sajtótájékoztatóján a szlovák választások városára tett hatásait elemezte.

2010. június 14. 14:22

Bastrnák Tibor, a szlovákiai magyarokat immár az ország törvényhozásában egyedül képviselő Híd párt harmadik embere hétfői sajtótájékoztatóján mondta el, szeretné jelenlegi és korábbi pártja, az MKP együttműködését elérni az őszi önkormányzati választásokon.

„Számomra az MKP nem ellenség, hanem ellenfél” - mondta el Révkomárom polgármestere. Emellett azonban megjegyezte azt is, hogy örül az érlelődő kormányváltásnak, és hogy az emberek nem ültek fel a lejáratókampánynak, melyet az MKP hirdetett a Híddal szemben.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!