Új kihívót kap Ferencvárosban Baranyi Krisztina

2024. április 11. 10:27

Gegesy Ferenc 1990 és 2010 között volt a IX. kerület polgármestere.

2024. április 11. 10:27
null

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

Újabb kihívot kapott az önkormányzati választások Baranyi Krisztina, miután az MSZP és a DK ráindította a kerületet 1990 és 2010 között vezető Gegesy Ferencet. Torzsa Sándor önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán tette közzé, hogy Gegesyt kérik fel az ellenzéki képviselők és civilek, hogy induljon el a polgármester-választáson Ferencvárosban 

„A megválasztott ellenzéki képviselők többsége az elmúlt öt évben sikeresen és jól tudott együttdolgozni Ferencvárosért. Már bejelentettük, hogy ez a kilenc képviselő egy csapatként indul újra a 2024-es önkormányzati választáson. Mi, ellenzéki képviselők 500 nappal ezelőtt kezdeményeztünk tárgyalást Baranyi Krisztinával és ezt további hat alkalommal megismételtük” – kezdte bejegyzését a politikus, majd úgy folytatta, hogy

Baranyi Krisztina egyik megkeresésükre sem reagált érdemben, majd bejelentette, hogy az ellenzéki képviselők támogatása helyett egy saját magáról elnevezett egyesület színeiben indul a választáson.

Az ellenzéki képviselő megjegyezte, idén februárjában aláírásgyűjtésbe kezdtek, amelyen több mint 1100 ferencvárosi fejezte ki kívánságát: azt szeretnék, hogy jöjjön létre a teljes ellenzéki egység.

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 11. 13:42
EZT A PATKÁNY KURVÁT ELTAHARITHATNÁTOK MÁR, KÁRTÉKONY KRUMPLI BOGÁR!!!!!!!!!!!!!!
Tommaso
2024. április 11. 12:46
az itt mocskolódó adrás anyjánál nincs rondább krva az egész világon, és még primitiv barom is.
Tommaso
2024. április 11. 12:44
Az Orbán- rezsim Rogánirányitotta lakájmédiája úgy is képes hireket hamisitani, hogy összekeveri a határozott és határozatlan névelőket. Vagy nem tudnak magyarul, vagy csak aljasok. "Gegesyt kérik fel AZ ellenzéki képviselők és A civilek, hogy induljon" EZ NEM IGAZ. Egyesek kérik fel, és nem mindenki, akit emlitenek.
adrás
2024. április 11. 12:03
Ronda némber ez a Baranyi. "akkor inkább a kecske mert azt utána meglehet enni"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!