Az M3-as autópályára zuhant egy ember a gyaloghídról, a személyazonosságát kutatják

2023. május 10. 07:24

A rendőrök szerda hajnalban találtak egy holttestet az autópályán, a pályát lezárták.

2023. május 10. 07:24
null

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllő térségében, a 31-es kilométernél szerda hajnalban – közölte az Útinform a honlapján. Mint olvasható, a baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.  

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján,

feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van.

A haláleset pontos körülményeit vizsgálják – közölte.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2023. május 10. 09:55
Az 1. valószínűbbnek tűnik. Vagy 4.: baleset, (hülye graffitis, aki maradandót akart alkotni?)
alter_ego
2023. május 10. 08:23
1. ledobták? 2. öngyilkos? 3. bekáfolt és repülni akart?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!