„Befutott az orosz troli” – így reagált Karácsony Gergely az érkező metróra (VIDEÓ)

2023. január 23. 19:04

Nem kívánt válaszolni az amerikai kampánypénzekre vonatkozó újságírói kérdésre.

2023. január 23. 19:04
null

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere és Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter együtt adták át a 3-as metró két új állomását hétfőn.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, hétfő délutántól már a „kortárs retró” hangulatú Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között jár a metró, miután megnyitották az utasforgalom előtt a Ferenciek terei és a Deák Ferenc téri állomást is. 

Erről az eseményről a Telex egy videós összeállítást is közölt, amelyben Navracsics Tibor mellett Karácsony Gergelynek is fel szerettek volna tenni néhány kérdést. A főváros első emberét az amerikai kampánypénzekről akarták kérdezni, azonban a főpolgármester azzal hárította el az újságíró érdeklődését, hogy 

Nem amerikai, orosz” – így utalt az éppen befutó M3-as metrószerelvényre.

A címben idézett mondat 5.46-kor hangzik el:

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Pálinkás Helga
2023. január 25. 16:49
Remélem a jövő évi választáson már nem lesznek hirtelen átjelentkezők, meg külföldről hirtelen Magyarországra bejelentkezők, és valóban a budapesti emberek választói akarata fog érvényesülni. Bár, ahogy ez a külföldi pénzelés folyik, tuti nyomulni fognak Soros és szervezetei minden téren, hogy minél több "budapesti" lakos legyen. Gelgely... egy örökös lúzer, az élet pancsere.
Krupp Skya
2023. január 24. 13:56
Befutott az orosz troli Mondja az ÁVO-s proli.
airwolf
2023. január 24. 13:30
Gergő tudjuk, hogy rossz a memóriád, hisz arra sem emlékszel, hogy amikor hazamentél Nyírtassra az első kérdés az volt hozzád hogy "hát te meg mit keresel itt? Ja, ott voltam, hallottam.
Robert69
2023. január 24. 12:22
folytatom: ...Előtérben magyar proli, gyalog jár ő nem autóval, olyan mint a mese habbal, nem emlékszik semmi másra, hiányos a nyelv tudása, Városházát el nem adta, lebukott az eb ugatta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!