Szabadkozik az RTL Sebestyén Balázsék vicce miatt

2022. október 22. 10:06

A celebek egy kisfiúval készítettek álinterjút, az ügyben már az NMHH is vizsgálódik.

2022. október 22. 10:06
null

„A Celeb vagyok ments ki innen! kedd esti élő adásában Vadon János egy kolumbiai kisfiúval, Pedritoval beszélgetett. Őszinte sajnálatunkra, az élő műsorban elhangzott »vicc« bántó volt, annak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni. Fontosnak tartjuk azonban, hogy Vadon János – felismerve az elhangzottak súlyát – a következő adásban bocsánatot kért.

Az RTL a kiskorúak védelmét különösen fontosnak tartja.

Éppen ezért mi is bocsánatot kérünk Pedrítótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte” – közölte szombaton az RTL.

Korábban beszámoltunk róla, hogy kigúnyoltak egy kolumbiai kisfiút Sebestyén Balázsék, ezért vizsgálat indult ellenük. Balázsék ellen az elmúlt tizenhárom évben már több mint hatvan alkalommal indított eljárást a médiahatóság.

 

Kigúnyoltak egy kolumbiai kisfiút Sebestyén Balázsék, vizsgálat indult ellenük

Állampolgári bejelentés nyomán vizsgálatot indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adása miatt. A vizsgálat azért indult, mert Vadon János és Sebestyén Balázs a műsorban megalázott és kiröhögött egy kolumbiai kisfiút - számolt be a .

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThuleanPerspective
2022. október 24. 18:55
volt ennek előzménye: https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40
Vakfolt
2022. október 23. 08:55
Ezek ilyen baloldaliak lesznek, hiszen ez a humor baloldali műfaj.
kaltran
2022. október 23. 08:48
ameddig ilyen stílusú műsorokkal jönnek, addig örökké benne lesz a pakliban egy ilyen gennyvezérelt okádék. Az rendben van (ha rendben lehet egyáltalán) hogy az agymosást igénylő tömegeknek mosni akarják az agyát, de hát még az elmegyógyintézetben is tartanak valamilyen rendet.
DonCiccio
2022. október 22. 18:12
,,még jó hogy bele nem lépett...."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!