Kábítószergyanús anyagot találtak a Kutyapárt katatörvény ellen tüntető elnökénél

2022. július 14. 10:32

Kovács Gergelyt a rendőrök csütörtök hajnalban vitték el az Erzsébet hídról, azóta szabadlábra került.

2022. július 14. 10:32
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, tömegeket mozgatott meg az demonstrációsorozat, amelyen azok vettek részt, akik nem értenek egyet a katatörvény módosításával.

A megmozdulásokon ellenzéki politikusok is részt vettek. Többek között jelen volt Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt vezetője is, akit a 444.hu felvételei szerint csütörtök hajnalban a rendőrök elvittek az Erzsébet hídról. A párt másik politikusát, Döme Zsuzsannát, Ferencváros alpolgármesterét pedig megbilincselték. 

Az Index megkereste a rendőrséget a politikusok előállítása kapcsán. A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól azt választ kapták, hogy „egy férfit és egy nőt a szabálysértés tovább folytatása miatt állítottak elő az V. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Kábítószergyanúst anyagot találtak Kovács Gergely lakásán is

Mint írták, az előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a területileg illetékes rendőrkapitányságon, majd kutatást tartottak lakásán, ahol további kábítószergyanús anyagot találtak.

Döme Zsuzsannára, a Kutyapárt társelnökét, az I. Kerületi Rendőrkapitányságon hallgatták meg szabálysértési eljárás keretében. Őrizetbe vételre nem került sor. Mindketten szabadlábra kerültek – tette hozzá a rendőrség a portál kérdéseire válaszolva.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI /Mohai Balázs

 

 

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timeslot
2022. július 14. 20:16
Jól ki kellett volna picsázni a suttyó parasztot!
BlancoAgilon38
2022. július 14. 18:01
Ennyire szarok ezek mind.
Lajoss
2022. július 14. 16:01
Ahelyett,hogy a pálinkát vedelné..nem is magyar az ilyen..:)
sal.josef.klein
2022. július 14. 13:52
Van, aki még mindig Szájert vagy Borkait emlegeti. Kérdezem, hol vannak már Szájer és Borkai? Ott, ahol lenniük kell. A közéleten kívül. És azt is kérdezem, hogy hol van Kovács, Gréczi, Wittinghof, Gyurcsány, Cseh, és a többi? Ezek után pofátlanság és képmutatás még mindig Szájert emlegetni. De hát ez jól jellemzi a libsi-komcsi oldalt: ennyi fogást tudnak csak találni, legalábbis, úgy vélik, hogy ez fogás. Szánalmasak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!