Mosolygós Hitlerrel fejezte ki tetszését a váci jobbikos

2022. január 18. 09:57

A vaconline.hu szerint Tótváradi-Nagy Bence helyi képviselő posztja félreérthetetlen és kimagyarázhatatlan.

2022. január 18. 09:57
null

A vaconline.hu portálon megjelent cikk szerint a jobbikos Tótváradi-Nagy Bence váci önkormányzati képviselő mosolygós Hitler képpel, és az azon szereplő »Jaj te kis huncut…” felirattal jelezte azt, hogy kedveli képviselőtársa, Fehér Zsolt rohamsisakos képét. 

„A Jobbikban megtűrtük ezeket az (antiszemita) elhajlásokat korábban. Most meg már nem” – idéz a lap Jakab Péter 2020 márciusában elhangzott beszédéből, majd azt írják: úgy látszik, ezeknek a szavaknak nincs semmi következménye. 

A lap úgy véli, hogy Tótváradi-Nagy Bence posztja félreérthetetlen és kimagyarázhatatlan. „A váci baloldal meddig védi még a náci érzelmű politikusait?” – teszik fel a kérdést a portálon, majd azt írják:

A Váci Zsidó Hitközség is tiltakozik

Közben a Váci Zsidó Hitközség is reagált az esetre, közleményükben azt írják: 

„A jelenlegi váci önkormányzat egyes képviselőitől nem új jelenség a világot lángba borító fasiszta, gyilkos diktátor emlékének dicsőítése. Inotay Gergely az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselő-jelöltje, aki hitoktatóként védelmébe veszi a fasiszta eszmék hangoztatóit.

A pénz és a hatalom megszerzése érdekében nem átall megalázkodni, összefogni a magyar történelem legsötétebb korszakának utód pártjával. Vác város önkormányzatának szellemisége ma már nem méltó a Rauol Wallenberg-díj birtoklására, amire a rendszerváltozás után eddig minden összetételű önkormányzat rászolgált.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2022. január 18. 13:35
Valaki, aki érti elmagyarázná? Miért volt a rohamsisakos kép? Mi célja lehetett? Mire céloz a te kis huncut válasz? Miért pont Hitler szájából? Tényleg fogalmam sincs. Ez annyira természetesen érthető, hogy nem is kell magyarázni?
konfucius
2022. január 18. 13:27
Inotay képviselő úr sajnos tipikus példáját mutatja a korpa közé keveredettek és a disznó esetének. Őszintén sajnálom!
cutcopy
2022. január 18. 12:46
Imádnivaló ez a színes összefogás.. )
ujujuj
2022. január 18. 12:40
Nem sima hitler, hanem mosolygós. Mi ez, ha nem néppártosodás?! Hát nem ihaz, hogy ezeknek a náci nereseknek már semmi nem jó. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!