Ezúttal Menczer Tamás rántotta le a leplet az MSZP újabb ferdítéséről

2020. december 13. 14:50

A csempészbotrányt kirobbantó MSZP-s Legény Zsolt a beregszászi konzulátus munkatársának hazudta magát.

2020. december 13. 14:50
null

„A baloldal csempészbotrányának főszereplője, Legény Zsolt, amikor az ukrán vámosok a magyar-ukrán határon elkapták azt állította, hogy a beregszászi konzulátus munkatársa” – fogalmazott Mencer Tamás Facebook-oldalára feltöltött videójában. A politikus szerint egyértelmű, hogy Legény ezzel akarta megelőzni, hogy a rendőrök átkutassák autóját. A vámosok ugyanakkor felhívták a valódi konzulátust, akik elmondták, hogy Legény nem dolgozik nekik. „Legény Zsolt tehát ebben is hazudott” – emelte ki Menczer.

A fideszes politikus szerint fontos lenne tudni, hogy még hányan lehetnek érintettek a csempészbotrányban, hiszen Legény Zsolt az MSZP-től kapott diplomata útlevelet. „Hadd hozzam ide a baloldaltól tanult nyelvi fordulatot: nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek” – tette hozzá Menczer Tamás.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. december 13. 18:53
A baloldaliak "hazudnak reggel éjjel meg este"!! Közben meg kamuvideót készítenek!
istvanpeter
2020. december 13. 17:57
Szocialista kereskedelem, kell a cigaretta a magyar dolgozóknak.
Performan
2020. december 13. 15:31
Bár ezt Menczer riposztnak szánta, miután a komcsik a kormányoldal egész szavazóbázisát gyalázó, általánosító kijelentések tettek (tömegével), az általánosító kijelentés ez esetben tényleg megállja a helyét. A kételkedőknek elég 2006-ra gondolni és arra, hogy vajon találkozott-e bárhol olyan szocival vagy liberálissal, olvasott-e vagy hallott-e esetleg ilyenről bárkitől, akik nehezményezte volna a 2006-os terrort.... Ugye! Tényleg nincs két baloldal. Ezek ilyenek. Mind.
Secnir
2020. december 13. 15:00
ezért fizetik, ezért nyilatkozik... ...menczer. tényleg, valami hír a külügyes krumplijutalomról, hm? semmi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!