Templomban akart absztinenciát fogadni, betörés lett belőle – lefotózták

2016. március 21. 14:54

Egy mátészalkai templom udvarán álló épületből távozóban fényképezték le L. Károlyt. A rendőrség elfogta a férfit, aki azt vallotta, azért ment a templomba, hogy a lelkésznek akart fogalmat tenni, hogy többet nem iszik.

2016. március 21. 14:54

Egy mátészalkai templom udvarán álló épületbe tört be egy férfi 2016. március 20-án napközben – számolt be a Police.hu. Ellopnia semmit sem sikerült, mert a lelkész meglátta, mobiltelefonjával még le is fényképezte, amikor kifelé mászott az ajtó betört üvegén. A tetten ért férfi elmenekült, de a fénykép alapján a rendőrök rövid időn belül elfogták. L. Károly 44 éves helyi lakost a Mátészalkai Rendőrkapitányságon lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki.

Gyógyszer, alkohol, fogadalom

A férfi vallomásában elmondta, hogy a bűncselekmény napján többféle gyógyszert vett be, majd alkoholt is fogyasztott. Elmondása alapján azért ment a templomba, mert a lelkész előtt akarta megfogadni, hogy többet nem iszik, de közben meggondolta magát, és inkább a perselypénzt próbálta meg megszerezni. A többszörösen büntetett előéletű gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tyIer durden
2016. március 25. 15:02
Gondolom nem a szoláriumban vagy a tengerparton barnult le ennyire.
Harangláb
2016. március 21. 22:47
Így vesznek minket hülyére...és röhögnek a markukba...:(
Senye Péter
2016. március 21. 22:47
Most várom, hogy kit perel be. A lelkészt, a rendőrséget vagy minket, hogy jót nevetünk rajta?
Energetikus
2016. március 21. 22:06
de azért a pap még fogadhatná öt egy gyónásra ... - hátha igazán abbahagyná az ivást ... - meg a lopást is !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!