Meztelen hivatal

2009. július 03. 09:21

Egy teljes napon át meztelenül dolgoztak egy Newcastle-i design és marketingcég munkatársai, hogy így javítsák a csapatszellemet.

2009. július 03. 09:21

David Taylor üzleti pszichológus azt javasolta egy Newcastle upon Tyne-i design- és marketingcég dolgozóinak, hogy fokozni fogja a csapatszellemet, ha egy napig meztelenül dolgoznak – olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. A szakembert azért hívták a ki céghez, mert a hitelválság kezdetekor hat embert el kellett bocsátani. A tanácsadó azt mondta a dolgozóknak, hogy így a gátlásaikat is levetkőzik, és nyíltabban, őszintébben tudnak egymással kommunikálni.

„Arra kérni egy teljes szervezetet, hogy mászkáljanak meztelenül, a legszélsőségesebb technika, amelyet valaha is alkalmaztam. Furcsán hat, de működik. Ez a magukba vetett és az egymás iránti bizalom alapvető kifejezése” – mondta Taylor. A kezdeti húzódozás után csaknem mindenki teljesen levetkőzött. „Isteni volt. Most, hogy láttuk egymást pucéron, nincsenek korlátaink. Senki sem kényszerített minket. Ha ruhában akartunk lenni vagy fehérneműben, azt is lehetett. De én szeretem a testemet, és nem vagyok szégyenlős. Mind szépek vagyunk, akár nagyobb testűek vagyunk, akár kicsik” – mondta a 23 éves Sam Jackson, a két nő közül a teljes meztelenséget vállaló kolléga.

A kísérletet áprilisban filmre vették, és Meztelen Hivatal címmel júliusban fogja vetíteni egy kábeltévé-csatorna.

Meztelenkedéssel javítottak a munkahelyük közösségi szellemén (hvg.hu)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luccy
2009. július 03. 18:38
Hát ez :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!