Bajban a meztelenkedő orosz celebek

2023. december 29. 17:07

Az orosz társadalom nem vette jónéven, hogy hírességek „szinte meztelenül” bulizgatnak, míg a katonák a lövészárokban harcolnak.

2023. december 29. 17:07

Hatalmas botrány kerekedett az orosz celebek moszkvai „szinte meztelen” bulijából. A december 20-án tartott parti óta számos hírességnek törölték a szponzori szerződését, vagy visszamondták a koncertjeit, sőt van, aki ellen büntető eljárás is indult. 

A legkellemetlenebb helyzetbe a buli szervezője, Anastasia Ivlejeva televíziós műsorvezető és blogger került. Hatalmas összegű csoportos per indult ellene, és jelentős szponzori szerződéseket vesztett. Azóta Ivlejeva, és több másik celeb is bocsánatkérő videókat tett közzé, miután – a hivatalos magyarázat szerint – tapasztalták, hogy mekkora társadalmi megvetés irányul feléjük.

A nyugati médiumok szerint a hírességek hedonizmusát a Kremlben sem nézik jó szemmel, annak ellenére, hogy a Kreml nem nyilatkozott a botránnyal kapcsolatban. Egyes tisztviselők szerint a celebeket ért kellemetlenségeket „a legmagasabb szintről rendelték meg”, és a „leszámolás” a hírességekkel belpolitikai motivációjú. És egyesek szerint az erkölcsiséggel kapcsolatban egyre szigorúbb elvárások jönnek majd.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. december 30. 15:26
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
istvanpeter
2023. december 30. 14:23
Nem mindegy?!
Ad majorem Dei gloriam
2023. december 29. 21:27
ikszdé
Ehetős Odó
2023. december 29. 20:02
A cikk alatt egy rakás hazai és külföldi gumicsöcs-lengető celeb ajánlója látható...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!