Befejezik a Tisza-tó körüli bringautat

2016. augusztus 7. 10:09
A kormány döntése szerint 3,5 milliárd forintból befejezik a Tisza-tó körüli kerékpárutat, megépül a még hiányzó szakasz Tiszafüred és Poroszló között.

Révész Máriusz, a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos tájékoztatása szerint a beruházás magában foglalja a Tisza-híd konzolos kiegészítését, és két kisebb híd megépítését. Ezzel a fejlesztéssel 65 kilométeres szakaszon a Tisza-tavat teljesen körbe lehet kerékpározni, biztonságos módon, a forgalomtól teljesen elzárt körülmények között, mondta. A városvezetés gondos előrelátásának köszönhetően már kész tervek vannak a kerékpárút megépítésére, a közbeszerzést követően rögtön indulhat a beruházás, tette hozzá Révész Máriusz. 

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És azt olvastátok, hogy Budapest és Győr között kétszer három sávos lesz az M1?

És azt is olvastátok, hogy mégsem?

És azt olvastátok, hogy lehet, hogy mégis, de még vizsgáljuk a lehetőségeket?

És azt tudjátok,hogy 2016. második felében járunk és még mindig azon takuvakuznak a kormányban, hogy mit csináljanak a két és fél éve elindult fejlesztési ciklusban?

http://www.fidesz.hu/hirek/201..Tízmilliárd forintot fordít a kormány az országos köznevelési infrastruktúra-fejlesztésre - jelentette be Balog Zoltán.

Balog Zoltán kifejtette: uszodaépítésre hárommilliárd forintot költenek, hárommilliárd forint tornatermek építésére, szintén hárommilliárd forint tanterembővítésre és egymilliárd forint óvodafejlesztésre fordítható.
Emlékeztetett Orbán Viktor miniszterelnök szavaira: céljuk az, hogy minden járásban legyen legalább egy uszoda.

"MINDEN, A TÖMEGSPORTBA INVESZTÁLT FORINT HÁROMSZOROS MEGTAKARÍTÁST EREDMÉNYEZ AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSBAN."

Mint mondta, ebben az évben legalább 23 uszoda építése megkezdődik, de ez többéves program. Az uszodaépítés helyszíneinek listája nyitott, rákerülhetnek - az önkormányzati igényeket is figyelembe véve - új helyszínek is. A tervekben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Putnok is szerepel.

Hány uszoda készült el?

Egészen pontosan nulla.

Hazudj, Balog, hazudj Révész, bégess birka!

Nem a ketrecharcért felelős kormánybiztos?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés