Vitézy Dávid győzelme esetén leszámolna a kerékpársávok melletti „gerikarókkal”

2024. március 22. 20:14

Nem tartja sem biztonságosnak, sem pedig ésszerűnek a kerékpársávok mellé kihelyezett karókat.

2024. március 22. 20:14
Vitézy Dávid

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

 

Vitézy Dávid eltávolítaná a fővárosiak által csak „gerikarónak” hívott, forgalmat akadályozó gumioszlopokat, amennyiben megnyerné a főpolgármester-választást – mondta  a főpolgármester-jelölt a TV2 Napi aktuális műsorában. 

Tarlós István korábbi városvezető szerint „bár ígéretesen hangzik Vitézy városvezetési törekvése, de a jelenlegi kerettel szerinte ez nem valósítható meg”.

Vitézy nem tartja sem biztonságosnak, sem pedig ésszerűnek a kerékpársávok mellé kihelyezett karókat, de hangsúlyozta, hogy fontos számára a kerékpárosok védelme.

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. március 23. 13:18
Vitézy levitézlett! Nem tudom miért lenne olyan nagy szégyen, ha Fidesz szimpatizáns lenne? de így nem hiszem, hogy sokat kell majd harcolnia a trónusért!
goldie-2
2024. március 23. 12:45
Csak akkor hozza az összes kommentet, ha én is írok. Vajon miért?
alexandrosz-2
2024. március 23. 08:14
Ez a buta buzi zsidó már leszámolt a Közlekedesi múzeumunkkal. Ma is egy ótvaros gödör van a helyén a Városligetben. Magával kellene leszámolnia a buzi zsidó orbánfattyúnak!
Janika50
2024. március 23. 07:26
Akár a ge..ikarók, akár a kijelölt kerékpárút, kerékpársáv, kerékpárnyom kijelölése nem lehet ellentétes a közlekedési szabályokkal és a józan ésszel. Még akkor sem ha mindezt a nagybetűs közútkezelő jelőlte ki. Számtalan helyen az előirt forgalmisáv szélességet lényegessen lecsökkentő méretű terület marad, még be nem látható helyeken is. Az, hogy egy politikailag vezérelt fővárosi vezetés mindent felrúgva, semmihez sem értve, csak a megfeléelési kényszer és polgárpukkasztási szándékkal ilyen helyzeteket teremt, bizonyitja a lakosság végtelen tolarenciáját. Mert eltűrik ennek a hitvány semmirre kellő bandának az ámokfutását. Sem egy utlezárás, sem egy per, sem a főkolomposok elleni nyilt fellépés még nem következett be. Várjuk a választásokat, ahol lehet, minden marad a régiben, azhelyett, hogy a főkolomposokat jól hátsón rúgnánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!