Veszíteni fog Karácsony Gergely, ha a Fidesz is beáll Vitézy Dávid mögé – mondja Kunhalmi Ágnes

2024. március 10. 20:58

Az MSZP társelnöke szerint egyre nagyobb sárkupacot dobálnak egymásra a pártok.

2024. március 10. 20:58
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Majdnem egy órán át tartó interjút adott Kunhalmi Ágnes, az MSZP női társelnöke Benyó Ritának, a Szabad Európa újságírójának. Az interjúban a szocialista politikus többek között arról beszélt, Karácsony Gergely elveszíti a főpolgármesterségért való küzdelmet, ha a Fidesz beáll Vitézy Dávid mögé.

Semmilyen érdemi együttműködés nincs az ellenzéki pártok között és ezen a kegyelmi ügy sem változtatott”

– vallott leplezetlen őszinteséggel az országgyűlési képviselő, majd megjegyezte, egyre nagyobb sárkupacot dobálnak egymásra a pártok és azt sem hallották meg, ami a Hősök terén történt, a civilek tüntetésén.

Nagyon erős a Gergely (Karácsony - a szerk.), én úgy tudom, hogy növekedni tudott az elmúlt időszakban, tehát ő a budapesti bizonytalanokból tudott szavazatot szerezni, mi mindent meg fogunk tenni MSZP-sek, hogy ő (Karácsony -a szerk) talpon tudjon maradni, mi őt támogatjuk”

– jegyezte meg Kunhalmi, aki szerint nem lenne jó, ha visszavenné a Fidesz Budapestet. 

 

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. március 11. 10:31
Mivel Vitézy nem fideszes, ezért nem lesz a fideszesek jelöltje. Nekem ez ilyen egyszerű. És ha Budapesten nem fideszesek a szavazók, tőlem lehet bárki, akit ők akarnak. Ha nekik annyi kell, hogy magasvékonybicikliútrovarhotelklímakatasztrófaméhlegelőszarodafőtérenszintben, legyen nekik.
pollip
2024. március 11. 07:55
Nem csak akkor fog veszíteni a lebágyadt Karácsony:-)))))
auditorium
2024. március 11. 07:42
Mi történt a jobb karjával ? Megkorbácsolták ?
Pandaka pygmaea
2024. március 11. 06:31
"Nagyon erős a Gergely (Karácsony - a szerk.), én úgy tudom, hogy növekedni tudott az elmúlt időszakban, tehát ő a budapesti bizonytalanokból tudott szavazatot szerezni..." Én ezt nagyon nehezen hiszem el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!