Ismét vádaskodik Magyar Péter, de bizonyítékokat ezúttal sem mutatott

2024. március 20. 15:20

Varga Judit exférje szerdán vallomást tett az ügyészségen.

2024. március 20. 15:20
MAGYAR Péter

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Két korrupciós ügyben, a Völner-Schadl-ügyet érintő két témában hallgatták ki a nyomozó ügyészek Magyar Pétert szerda délelőtt. Varga Judit exférje vallomásában

azt állította, hogy bizonyítékai is vannak, de ezeket továbbra sem mutatta be.

Azt ígérte, a március 26-i következő alkalomra viszont magával hozza majd a hangfelvételeket, és ha lehet, ezeket nyilvánosságra is fogja hozni.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Pankotai Lili azt írta a közösségi oldalán: „Péter, ott leszünk a Belgrád rkp. 5.-ben az Ügyészségnél, hátha nem akarnak majd kiengedni. De addig leszünk ott, amíg ki nem engednek”

Erre válaszként Magyar Péter kijelentette:

Ezt a harcot most egyedül vívom”

és nem tartanám szerencsésnek, ha más közszereplővel is összemosnák az eseményt. Gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért. Köszönöm a megértést!” – tette hozzá Magyar.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 330 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:57
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­­v­á­r­­n­­­a­k­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 20. 20:53
A polt-kutyák zavarban..
Obsitos Technikus
2024. március 20. 20:19
Egyedül vívja, mint a zöld dossziés kertitörpe..
robipecs-uj
2024. március 20. 19:56 Szerkesztve
Az idő fontos. Ugyanis korrupciós bcs elévülése ha jól rémlik 12 év lett nemrég, előtte 5 volt az also hatar. Nemrég módosították. És itt a lényeg, ha netán elő is állna valamivel- nem fog - akkor ott lesz a trükk, hogy 12 évnél régebbi lesz, tehat elevult. És ha így van, akkor egy zseni (vagy ő, vagy más), mert hoz is valamit, meg nem is. Ha ez történne, akkor Tóni az a zseni, aki elohuzta a kalapból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!