Nézem, ahogy Kunhalmi Ágnes beszél, nézem, ahogy Gyurcsány Ferenc beszél

2024. március 05. 10:31

Lenyomták az influenszereket, és megvédték a nemzeti együttműködés rendszerét.

2024. március 05. 10:31
GYURCSÁNY Ferenc
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nézem, ahogy Kunhalmi Ágnes beszél. Most be kell vinni a gyomrost Orbánéknak, mondja. Nézem, ahogy Gyurcsány Ferenc beszél.

Mondjuk ő a szokásosat, minek lényege, hogy ő megkerülhetetlen, és nélküle itt nem lesz soha semmi. Nézem a gusztustalan plakátot a pedofília nevű országnévről, meg hallom a szöveget a Fidesz pedofilhálózatáról.

Nem szoktam őket nézni meg hallgatni, mert minek, igazából nem is tudnék róluk, ha a ner sajtó nem emlegetné őket állandóan, de most csináltak végre valamit. Bevitték a gyomrost a pártonkívüli elégedetlenkedőknek, lenyomták az influenszereket, és megvédték a nemzeti együttműködés rendszerét.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

Aki a Momentumra szavaz, az Gyurcsányra szavaz.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. március 05. 17:53
Nem szokta őket nézni, mert minek, de akkor kire teszi le a voksát és hogyan, ha az egyik felet nem is ismeri?
KBA98
2024. március 05. 17:00
Bocsánat! Az ütődött Kunhalmit kihagytam! Ez a nő annyira beütötte a fejét, hogy normális gondolatok nem is röppenek ki buta fejéből, de leginkább dolgozni nem akar, illetve nem is tud. Mihez ért ez a kis MSZMP lobbista?
KBA98
2024. március 05. 16:58
Gyurcsány egy alkoholista szinte mindeni által utált ex miniszterelnök, aki nem képes eltakarodni! A felesége meg a vörösterror csecsszopójaként néhány lépéssel még meg is előzi szemét férjét. A jó Isten védjen meg bennünket tőlük!
Megtalálta
2024. március 05. 14:36
Nekem úgy tűnik, hogy az egész ellenzéki oldal jól elvan. Ellenzéki politikusok, influenszerek - híresembörök és a támogatóik jól elvannak azzal, hogy 14 éve ugyanazokat a köröket futják. Ha ez jó nekik, jó nekem is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!