Itt van Kocsis Máté válasza Deutsch Tamásnak

2024. március 09. 15:14

A Fidesz frakcióvezetője szerint indokolt a rendkívüli bizottsági ülés összehívása.

2024. március 09. 15:14

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk, a Fidesz EP-listavezetője szerint momentumos kollégái intézhették el, hogy az uniós parlament elsöprő többsége eljárásokat zúdított hazánk nyakába. Deutsch Tamás rendkívüli parlamenti bizottsági ülésen tisztázná a helyzetet, és ezért levelet is írt Kocsis Máté frakcióvezetőnek. Kocsis Máté a Facebookon válaszolt Deutsch Tamásnak. A Fidesz frakcióvezetője szerint nem példátlan eset, hogy magyar baloldali politikus a hazája érdekei ellen lobbizik külföldön, de 

a Momentum politikusának kérkedése valóban felháborító”. 

 

Hozzátette: „Ma már teljes nyíltsággal, büszkén vállalják, mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat és jogi eljárásokkal vegzálják”. A Fidesz frakcióvezetője szerint a momentumos Hajnal Miklós nyilatkozata politikai akció, a többi külföldi momentumos tevékenysége pedig hazánk szuverenitása elleni támadás. Hozzátette: „Épp ezért kapták korábban is a dollárokat más államok spekulánsaitól”. Kocsis Máté szerint ezért indokolt, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága rendkívüli ülés keretében mielőbb tűzze napirendre az ügyet és elkezdje annak megtárgyalását.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 11. 13:42
Fürtomi és a Haza…😂😂😂😂😂😂😂😂
Color
2024. március 10. 14:12
Ezért a forró lányok kezdetü hirdetésért valaki pénzt kap? Mert ez nagyon undorító itt a Mandiner oldalain.
FeketeFehér
2024. március 10. 10:57
Deutsch Tamás eddig sem csinált semmit az EP-ben, mint fideszes képviselő. Ezután sem fog.
FeketeFehér
2024. március 10. 09:38
"a Fidesz EP-listavezetője szerint momentumos kollégái intézhették el, hogy az uniós parlament elsöprő többsége eljárásokat zúdított hazánk nyakába" Szóval két Momentumos képviselő sokkal hatékonyabban dolgozik, mint 13 fideszes képviselő. :))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!