Huszárruhában dalolt a vietnámi származású operaénekes a Múzeumkertben (VIDEÓ)

2024. március 16. 13:51

A Mária főhadnagy egyik dalát énekelte el a nemzeti ünnepen.

2024. március 16. 13:51

Nyitókép: Ninh Duc Hoang Long Facebook-oldala

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy a március 15-i, Múzeumkertben megtartott állami ünnepségen ismét közreműködött egy olyan művész is, aki a neve alapján távol-keleti származású.

Ő Ninh Duc Hoang Long, vietnámi származású magyar operaénekes. Pénteken a „Nagy árat kér a sors a boldogságért!” című dalt adta elő a Mária főhadnagyból a Múzeum lépcsőjén állva, huszárruhában.

Mint fogalmazott, „nagyon büszke vagyok arra, hogy megünnepelhetem ezt az különleges alkalmat a történelmi nemzeti ünnepünkön! ”

Ezt is ajánljuk a témában

A művész arra is kitért hogy a nemzeti hősöknek a bátorsága és „áldozatuk emléke legyen mindig velünk, hogy értékeljük azt a szabadságot és boldogságot, amit ma élvezhetünk”.

A produkciót teljes terjedelmében alább tekintheti meg:

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­g­ö­­­s­ ­l­á­­­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­­á­­­r­­n­a­­­k­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Vladiszláb
2024. március 19. 20:51
Valahol született, idevetette a sorsa, jól érezte magát úgy döntött itt telepszik le, magyarrá lesz annyira, hogy hazája legyen Magyarország. Ha suszter lenne is Isten hozta, de egy művésszel gyarapodni az megtiszteltetés. Olyan művésszel gyarapodni, aki egy nemzei ihletettségű dalt hitelesen tud előadni, az áldás.
SABOTAGE
2024. március 17. 01:08
Nem baj hogy vietnámi származású, az viszont igen hogy pedofideszes birka, mint itt a mandineren oly sokan!!!! Szarok vagytok mind , orbáncsicska birkák!!!!
Titi
2024. március 16. 20:14
Az itt okádó, nem idevaló trollok nem tudják elviselni, hogy egy vietnámi származású énekelt a nemzeti ünnepen. Miért ne tehetné? Magyar állampolgárságot kapott, dolgozik, tanulja a nyelvünket, elfogadja a kultúránkat, minden téren beilleszkedett. Ez miért fáj az itt mocskolódóknak? Egyébként semmi közük hozzá! A szervezők őt kérték fel, ennyi. Egyébként a hallgatóság nem tiltakozott ellene, miért is tette volna. De azokat a migránsokat szó nélkül beengednék, akik sem dolgozni, sem beilleszkedni, egyáltalán alkalmazkodni nem lennének hajlandóak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!