Ilyet se látni minden nap: első randihoz kellett hívni a mentőket

2024. február 24. 15:49

A hősszerelmes fiatal nem bírta a stresszt.

2024. február 24. 15:49

Emlékezetes első randin van túl az a 17 év körüli fiú, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét az egyik fővárosi plázába, mert hirtelen összeesett – írták az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. 

A kiérkező mentők perceken belül a helyszínre értek és megvizsgálták a beteget. Kiderült, hogy a fiú 3 napja izgult a találka miatt, ezért alig evett.

A várva várt találkozáskor,  szerelmét megpillantva azonban elájult és a fejét is megütötte.

„Bár a gondosan kiválasztott rózsák is eltörtek az esés során és ruhája sem volt épp randi képes, a légyott végül mégsem maradt el. Bajtársaink egyeztettek a mentésirányítással és engedélyt kaptak a kísérő szállítására, így a hős Don Juant, szerelme társaságában, stabil állapotban szállították kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk” – írta a mentőszolgálat.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2024. február 25. 09:20
És ez még csak a láthatási fázis. Mi lesz, ha a csaj ledobja a textilt? Szívroham? Sztrók? 🤔
Ekrü
2024. február 24. 19:40
Változik a világ. Ezelőtt pár évvel még a lányok fogyóztak randi előtt, hogy rájuk menjen a szűk ruci.😏
röviden
2024. február 24. 19:12
Látom, itt csupa olyan tökös faszi van, aki sose volt izzadó tenyerű kamasz. :)
Akitlosz
2024. február 24. 18:54
Claude Lelouche Rendez vousra megy Párizsban a közlekedési szabályok tömeges megsértésével: https://www.youtube.com/watch?v=S4v53JBY9Ig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!