Csintalan a szuverenitásvédelemről: Ez egy ÁVH-s törvény

2023. december 02. 14:49

A megmondó ember szerint az új szabályozás nem szól másról, mint „a baloldaliak hazaárulóként való megbélyegzéséről”.

2023. december 02. 14:49

„Nincs mit tiltani rajtatok, tényleg felháborítónak tartom, ami történt” – fejtette ki véleményét Huth Gergelynek Csintalan Sándor a Pesti Srácok Mi kérdezünk című műsorában arról, hogy a PS 120 ezer követővel bíró Facebook-oldalát véglegesen törölte a Meta. 

Csintalan Huth Gergellyel beszélgetve azt is kifejtette: 

a szuverenitásvédelmi törvény egy ÁVH-s törvény, amely szerinte nem a nemzet, hanem a NER szuverenitását védi csupán”. 

A megmondó ember ennek kapcsán azt is kijelentette, hogy szerinte az új szabályozás nem szól másról, mint „a baloldaliak hazaárulóként való megbélyegzéséről, ami ellen még fellebbezni sem lehet majd”.

Majd azzal folytatta, hogy „ezt a mostani szánalmas botrányt nem bocsátom meg az ellenzéknek, de álljunk már meg egy percre! Vajon a kormányoldal annak a félmilliárd forintnak hányszorosát tolta bele a kampányba?” – tette fel a kérdést Csintalan Sándor.

– tette fel a kérdést Csintalan Sándor, mire Huth Gergely jelezte: azért a dollárbaloldali botrányban már legalább hárommilliárd forintnyi külföldi pénzről van szó.

Terítéken a Hunnia-per és Simón Peresz-ügy

A műsorban szóba került az is, hogy a médiaszereplő miért bocsátott meg a Hunnia-per utolsó három, börtönbe küldött vádlottjának és hogyan járult ez hozzá Novák Katalin államfő kegyelemről szóló döntéséhez. 

Továbbá az is, hogy Izrael végül valóban felvásárolta-e Magyarországot, vendégünk annak idején ugyanis ebből fakadóan, a Simón Peresz volt államfő kijelentése körüli vita miatt került a nemzeti radikálisok célkeresztjébe.

A teljes beszélgetést ITT tekinthetik meg.

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

***

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. december 05. 17:21
"...az új szabályozás nem szól másról, mint a baloldaliak hazaárulóként való megbélyegzéséről”. NAGYON HELYES, HA ÍGY VAN !
bornemissza-3
2023. december 04. 12:18
Aki külföldi pénzből külföldi érdeket képvisel és hazája szuverenitása ellen tevékenykedik vele, az hazaáruló. Nem csak verbálisan, hanem a törvény betűje szerint is. Mindenhol a világon. Ez nem bélyeg. Ez a bizonyítvány, amit a baloldaliak rendre kiállítanak magukról. Tulajdonképpen mára már a baloldaliság a hazaáruló szinonimája lett. Illetve sose volt másképp és azóta sem. Ez viszont egy ország létét és szabadságát komolyan és súlyosan veszélyezteti, ami ellen a leghatározottabban fel kell lépni. Még így is puhány lett a törvény. Sokkal szigorúbbnak kellene lennie a hazaárulókkal. A választástól is el kellene tiltani az ilyen pártokat, akikről egyszer már bebizonyosodott, hogy külföldi érdeket képviselnek.
Zolt
2023. december 03. 17:10
Kit zavar az,ha leültethető az a politikus akit tiltott módon külföldről finanszíroznak.Teljes vagyonelkobzás és politikátol elzárás kellene elvileg a teljes politikai életben,azaz korrupciómentesítés. Nem tudom,de lehet sok a baloldali korrupt és nem szeretnének emiatt előnyös helyzetükről lemondani. Egyébként mi zavarná őket? Szerintem
catalina11
2023. december 03. 14:12
Banned310 2023. december 02. 20:07 "Huth Gergely jelezte: azért a dollárbaloldali botrányban már legalább hárommilliárd forintnyi külföldi pénzről van szó." Ez szánalmas. " ez igaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!