A netes folklór szétkapta a geil Karácsonyt

2023. november 30. 21:21

Gerit tényleg szeretik a nagyik. Nem a nagymamák, a nagyik.

2023. november 30. 21:21
null
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

„Most például kiment a hóesésbe, boldog volt, mint egy ötéves gyerek, vagy mint egy hosszabb lábú tacskó, és a »hófödte Andrássy út« esztétikai adottságairól szelfizett, sunyi módon remélve, hogy begyűjti azt a lájkmennyiséget, ami számára a napi üzemagyag kalandos kis életéhez. Lehetne Gerinek adrenalin az is, hogy tesz a lakókért, hogy pöpec nagyvárost igazgat, vagy már azzal is kiegyeznénk, ha sima unalmas hivatalnok lenne, nem pedig egy kameraérzékeny kakaófüggő Káosz Kapitány.

Ezt is ajánljuk a témában

Az internet népe azonban résen volt. Olyan mémek születtek a nagyvadról, hogy könnyesre röhögtem magam a szerkesztőségben. Ez a csütörtök már bizonyosan kispéntek!

A legkiválóbb alkotás az volt, amikor lerohadt trolit toló utasok elé szerkesztették be a szelfikirályt. De dobogóesélyes Wintermantel Zsolt kommentje is, aki egy letakarított Andrássy útról álmodik.

Nincs bírás a fickóval, úgyhogy nézegess te is szelfiző főpolgit, miközben sokadjára esik el ez a gyönyörű város.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. december 02. 16:43
Karigeci büntetlenül szarhat a judapesti választói arcára. Akárcsak a degesz demszkíj 20 éven át. Judapest nem érdemel többet, ahogy anno már Horthy is elmondta.
Denia
2023. december 02. 05:47
Élesen emlékszem rá, mikor Tarlós idejében hajnalban leesett egy kis hó, hogy verte itt a nyálát az összes nyomorult kis komcsitroll, hogy rohadjon meg a Tarlós, amiért azonnal, órákon belül nem tűnt el az összes fővárosi utcáról az összes hó.
musibácsi
2023. december 01. 12:46
Ragyogó cikk - pedig a szerzője nem különösen kedvencem.
Box Hill
2023. december 01. 11:34
A hó előnye, hogy jótékonyan eltakarja a lekopott, balesetveszélyes útburkolati jeleket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!