Vádat emeltek Kékfény egykori riportere ellen, aki bordélyházakat üzemeltetett

2023. szeptember 18. 16:49

A férfi másfél év alatt 37 millió forintot keresett az üzlettel.

2023. szeptember 18. 16:49

A Kékfény egykori munkatársa 2021 augusztusa és 2023 januárja között több mint 37 millió forint keresett azzal, hogy prostituáltaknak adott bérbe lakásokat. A férfi ellen vádat emeltek – derül ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség közleményéből.

A lakásokat széffel és kamerával szerelte fel, a prostituáltaknak a napi bérleti díjakat ezekbe a széfekbe kellett elhelyezniük, miközben folyamatos videókapcsolatban volt velük.

Ahogy a Mandiner is beszámolt róla, a Kékfény egykori riporterét januárban tartóztatták le, aki akkor már nem volt a köztévé alkalmazottja. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. szeptember 18. 18:44
Berkes még nem tudja, hogy most indult el a karrierje. Az ilyen gátlástalan, hazudozó bűnözőkre mindig azonnal lecsap a moslékellenzék, egymás elnökségéből szipkázzák el őket.
nemmondom
2023. szeptember 18. 16:58
Neve nincs?
Akitlosz
2023. szeptember 18. 16:57
A Kékfény jó előképzettség. Mandiner nem az. Lakás bérbeadása prostituáltaknak ugyan nem bordélyház üzemeltetés. Amit amúgy már régen engedélyezni kellene, csak ahhoz is gyáva a kormányzat, nem meri felmondani a new-yorki egyezményt mait még Rákosi Mátyás kötött. A bordélyházban szem előtt vannak, adóznak, orvosi felügyelet alatt állnak. Tisza üzlet, nincsen bűnözés, nincsen veszély, van adóbevétel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!