Centiken múlt, hogy nem lett tragédia a rendőrautó félelmetes manőveréből (VIDEÓ)

2024. február 05. 20:26

Először úgy tűnhet, a rendőrautó üldözi az előtte száguldó autót, de később kiderült, erről szó sem volt.

2024. február 05. 20:26

„Pár centin múlott a baleset, és nem a rendőr autó sofőrjének köszönhetően sikerült elkerülni” – olvasható a Budapesti Autósok videója alatt, amelyet egy olvasó fedélzeti kamerája rögzített Keszthelynél, az északi elkerülőn.

„Előzéskor még azt hittem a sebesség túllépés miatt megy a rendőr az Opel után, de meglepően tapasztaltam, hogy erről szó sem volt…, mindenki ment tovább, mint aki jól végezte a dolgát. Rendőr első körforgalomnál balra, Opel második körforgalom utáni kereszteződésnél balra” – olvasható a kommentárban.

Az életveszélyes manővert itt nézheti vissza:

Nyitókép: Videa

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szamóca bácsi
2024. február 05. 21:24 Szerkesztve
100 ilyen történik nap mint nap, néha sajnos baleset is lesz belőle. most éppen az egyik (hibázó) szereplő egy rendőr volt és a mögöttük közlekedő autóban volt kamera, a felvételt készítő pedig egy buzgó aktivista, ezért tudunk is róla. ha jól belegondolok én is voltam már mind a két szerepben (figyelmetlenül (gané módon) előző és a helyzetet ügyesen kezelő (lesápadva padkára hajtó) is). az persze egy érzékenyebb téma, hogy itt egy rendőrautó volt a veszélyt okozó, hiszen mindenki arra gondol, hogy ha fordítva történik (a zsarunak kellett volna padkára hajtani), akkor biztos utána ment volna jól megbüntetni -- hiszen nem is tehetett volna másképpen! bizonyára ennek is meg lesz a következménye. jó, hogy elkészült és ide került ez a felvétel, de nem kell túl fújni, hála Istennek nem történt baj. vigyázzunk egymásra, mint magunkra!
bodrigyuri
2024. február 05. 21:01
A pedocsávó bűntársának a kegyelmi kérvénye kati előtt átment jucus kezén és nem akadályozta meg.
fabatka
2024. február 05. 20:39
Ennek miért nem írják ki a végére, hogy eljárás indult ?
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 05. 20:38
a rendőr semmilyen megkülönböztető jelzést nem használt - vagy az ismerősével versenyzett vagy csak szimplán szabálytalanul előzött - megbüntetthette volna magát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!