Két nap alatt kétszer sikerült ittas vezetésen kapni a vezetéstől többszörösen eltiltott sofőrt

2023. szeptember 07. 21:10

A rendőrök a sofőrt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe is vették.

2023. szeptember 07. 21:10
null

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két napon belül kétszer is intézkedtek egy közúti járművezetéstől többszörösen eltiltott férfival szemben. A rendőrök a sofőrt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe is vették. A Police.hu-n megjelent hír szerint a rendőrök közúti ellenőrzések során 2023. szeptember 4-én este Felsőzsolca külterületén, illetve másnap Miskolc belvárosában kétszer is kiszűrték a forgalomból a járművezetéstől eltiltott sofőrt. 

A járőrök az intézkedéseik során megállapították, hogy az autó vezetőjét a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Miskolci, és a Szikszói Járásbíróság több év időtartamra eltiltotta a közúti járművezetéstől. 

A férfitől korábban ittas járművezetés miatt vonták be a jogosítványát. A Miskolci Rendőrkapitányság a 39 éves hernádnémeti férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A sofőrt 2023. szeptember 6-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására is. A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja a járművezetők figyelmet, hogy a jogszabályváltozás értelmében 2021. május 14-től, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet bűncselekményt követ el!

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gegrolla
2023. szeptember 08. 01:00
Talán most már kapirgálják a nagytudású jogalkotó zsernyákok, hogy az autó nem jogosítvánnyal megy. Vagy vegyék el az autót, vagy még inkább dugják böribe, munkatáborba a delikvenst.Ehhez azért nem kell nagy ész.
Kozmosz
2023. szeptember 08. 00:45
Börtönbe vele, kizárólag klotyót takarítani.
billysparks
2023. szeptember 07. 23:56
Hogyan sikerült másodszor?
Box Hill
2023. szeptember 07. 22:13
Mészáros Lőrinc miért nem akar börtönöket építeni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!