Három dolog, amit tudnia kell a Fradi új edzőjéről! (VIDEÓ)

2023. szeptember 05. 22:49

„Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy itt lehetek, és alig várom, hogy elkezdjem a munkát” – kezdte a szerb szakember.

2023. szeptember 05. 22:49

Mint ismert, Dejan Sztankovics váltja Máté Csabát az FTC kispadján. Az új vezetőedzővel interjú is készült, amelyből több minden is kiderül róla. 

Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy itt lehetek, és alig várom, hogy elkezdjem a munkát” – kezdte a szerb szakember. Majd így folytatja:

Nagyon nagy bennem a tenni akarás, hogy megmutassam, bármilyen csatára készen állok, amit ezért a klubért meg kell vívnom!”

 

„A Ferencváros egy nagy utat tett meg a múlt szezonban, történelmi tett volt eljutni a nyolcaddöntőig!” – méltatta új klubját. 

Milyen edző valójában Dejan Sztankovics? 

Számomra a tisztelet mindennél fontosabb, tisztelni kell a klubot, az elnököt, a játékosokat és a szurkolókat. Mindenkinek tisztelni kell a másikat, mert az egység csak így alakulhat ki. A hűség, az őszinteség és a munka mindennél fontosabb! Ezen értékek mentén fogjuk végezni a dolgunkat” 

– kezdi vallomását a szakember. Majd így folytatja:

Sosem adom fel, mindig őszinte vagyok, megadom és meg is követelem a tiszteletet. Imádom a futballt, imádom a családomat.”

A videót itt tekintheti meg: 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 06. 02:48
Dehogy kell! Egyet sem kell, nemhogy hármat.
Isten jobb keze
2023. szeptember 06. 02:25
Ki a faszt érdekel a Fradi edző ember! Nap elem , nap elem! Hogyan tovább ??!!
kunfia1
2023. szeptember 05. 23:20
"Dejan Sztankovics. Születési hely, idő: Belgrád, 1978. szeptember 11. Képesítése edzőként: UEFA Pro Licence. Korábbi klubjai edzőként: Crvena zvezda (2019-2022), Sampdoria (2022-2023) Sikerei edzőként: 3 x szerb bajnok, 2 x szerb kupagyőztes." Egyre szarabb edzőre telik, nemrég egy Rebrov volt itt, akit kirúgtak, helyette a töketlen Csercseszov visszalépés, Máté magyar , így Orbánnak nem kellett, és jön a szerb senki.
Halder_1899
2023. szeptember 05. 23:17
Hajrá Fradi !! Csabát sajnálom. Érteni vélem miért, de ezzel nagy terhet rakott magára az FTC vezetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!