Padcsata

2023. július 23. 08:41

Az a legszörnyűbb, hogy a progresszió ideológiát csempész az élet mindennapjaiba.

2023. július 23. 08:41
null
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Kitört a háború! Ezt nem onnan tudta meg a világ, hogy Boka kiáltványt függesztett a grundra, hanem hogy a Baranyi-féle vezetés a Ferencvárosban egy köztéri padot szivárványszínűre pingált. Ami ugye a nemi aberráció szimbóluma. Vagyis dehogy. Nem a nemi aberrációé, hanem a nemi aberrációt hivatalossá és kötelezővé tenni szándékozó politikai lobbié.

A nemzeti oldal felhördült. »Most mindenkinek talpon kell lenni! Birodalmunkat nagy veszedelem fenyegeti, és ha nem leszünk bátrak, az egész területet elveszik tőlünk!«

Ami mellesleg igaz; ha csírájában nem fojtjuk el, az lesz, mint Hollandiában, hogy férfi nyeri a női szépségversenyt, és ha nem vigyorogsz kényszeredetten, oda a karriered meg az életed. Az a legszörnyűbb, hogy a progresszió ideológiát csempész az élet mindennapjaiba.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 23. 23:22
Ki nyert? A végén már nem figyeltem: https://m.youtube.com/watch?v=NR4a65mNinU&t=12s&pp=ygUTSGFhcnAgcmFkYXIgcGFjaWZpYw%3D%3D
bunko-jobbos
2023. július 23. 21:12
"ha csírájában nem fojtjuk el, az lesz, mint Hollandiában" Mondtam a feleségemnek 10 éve, hogy van egy kis nyeszlett diófa a kertben 1 méterre a szomszédtól, vágjuk ki. Azt mondta, hogy a szomszéd mondta, hogy tetszik neki. Most már kurva nagy. Egy ennél nem sokkal nagyobb diófát most vágtak nekem ki 130 ezer forintért. Ha majd szól a szomszéd, hogy zavarja, akkor biztos nekünk kell majd fizetni a kivágását, mert rálóg a tetejükre. CSÍRÁJÁBAN KELL ELFOJTANI A DOLGOKAT, mikor még egy nyisszantással megteheted!
altercat1
2023. július 23. 16:18
Nem átfesteni kellett volna, hanem bekenni ragasztóval.
Finale
2023. július 23. 12:58
"A nemzeti oldal felhördült. »Most mindenkinek talpon kell lenni! Birodalmunkat nagy veszedelem fenyegeti, és ha nem leszünk bátrak, az egész területet elveszik tőlünk!« Ami mellesleg igaz; ha csírájában nem fojtjuk el, az lesz, mint Hollandiában, hogy férfi nyeri a női szépségversenyt, és ha nem vigyorogsz kényszeredetten, oda a karriered meg az életed. " Akkor megsem felhordult, kedves Adam,hanem jogosan haborodott fel! Ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!