Most mi, budapesti rendőrök szeretnénk kérni a segítségeteket

2023. június 13. 22:49

Egy tragikus balesetben árván maradt 5 éves kisfiú, és egy fiatal járőr sorsának összefonódásának történetében.

2023. június 13. 22:49
null
Budapesti Rendőr-főkapitányság

„Kedves követőink! Most mi, budapesti rendőrök szeretnénk kérni a segítségeteket egy tragikus balesetben árván maradt 5 éves kisfiú, és egy fiatal járőr sorsának összefonódásának történetében. Kérünk benneteket, hogy aki tud, segítsen nagykanizsai rendőrkollégánknak, aki szombaton egy közlekedési balesetben elveszítette édesanyját és nővérét, aki babát várt. Szabó Dániel r. őrmester a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 25 éves járőre nemcsak, hogy egyik pillanatról a másikra vesztette el szeretett családtagjait, de máris hatalmas feladat vár rá, hiszen nővére egyedül nevelte öt éves kisfiát, és ez után a szörnyű tragédia után Dani azt tervezi, hogy magához veszi és felneveli unokaöccsét, Bencét. Dani édesanyja és nővére a 7-es főúton tartottak hazafelé, amikor egy kereszteződésben összeütköztek egy autóval. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a két felnőtt nem élte túl a balesetet, a gyermekülésben utazó kicsit viszont szerencsére sértetlenül emelték ki az autóból. A gyámhatóság azóta döntést hozott, ideiglenesen már Daninál helyezte el Bencét, fiatal kollégánkra pedig a gyász árnyékában ez a feladat hatalmas anyagi terhet ró. Kollégánk és családja eddig is nehéz anyagi körülmények között élt, az elkövetkezendő időszak pedig még nehezebb lesz számukra. Arra szeretnénk kérni benneteket, hogy ha lehetőségetek engedi, bármekkorra összeggel is, segítsetek könnyíteni a gyászoló család terhein! 

Szabó Dániel 10104985-25120600-01005008 számú MBH bankszámla száma

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki segíteni tud, hiszen nagyon sokat jelent minden támogatás ebben a szörnyű élethelyzetben! 

Őszinte részvétünk a családnak, és Daninak hatalmas erőt kívánunk az előtte álló feladatokhoz!”

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fehér Agyar
2023. június 14. 09:47
Ha ő lesz a gyámja, akkor jogosulttá válik a családi SZJA kedvezményre, a családi pótlékra és az árvasági ellátásra is. Már ez is valamekkora segítség. Ha pedig a gyerek apjától is be tudnak hajtani valamennyi tartásdíjat, az még további kiegészítést jelenthet. A rendőrségi óvodák sajnos talán már megszűntek, a rendszerváltozás idején még voltak. Azokat nagy kár volt megszüntetni, mert a rapszodikus időbeosztásban dolgozó rendőrszülőknek nagy segítséget jelentettek.
fogd a pénzt és kuss
2023. június 14. 08:23
ment a pénz
Papamaci1957
2023. június 14. 07:59
Részvétem. Fogok utalni. Amit viszont furcsállok, hogy a nővére egyedül nevelte a gyereket, de a hasában már ott volt a kistestvér.
Kotucso
2023. június 14. 06:19
Részemről 20e-vel hozzájárultam. Arra kérek pártállástól függetlenül mindenkit, hogy tegye ugyanezt, amennyire a lehetőségei engedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!