Hivatalos: újraindul a polgármesteri székért Márki-Zay Péter

2023. június 11. 21:19

Az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje a Mindenki Magyarországa Néppárt színeiben száll ismét ringbe Hódmezővásárhelyen.

2023. június 11. 21:19
null
Krupincza Mariann

A hódmezővásárhelyi polgármester, aki egyben a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke is, nemrég arról számolt be közösségi oldalán, hogy a városvezetés, az előválasztás, majd pedig a parlamenti választások miatt az elmúlt két évben nem sok ideje maradt pihenésre, „ezért néhány napra családommal Izlandra látogattunk, hogy felfedezzük ennek a csodálatos országnak a természeti adottságait”.

„Pár nap pihenés, majd folytatódik tovább a munka. Rengeteg feladat áll előttem városvezetőként, illetve jövőre önkormányzati választásra is kerül sor, ahol

ismét megmérettetem magam”

– jelentette be a bejegyzésben Márki-Zay Péter.

A Mindenki Magyarországa Néppárt színeiben szállnak országszerte ringbe

Az ellenzéki politikus ezután felhívta arra a figyelmet, hogy „nem csak önkormányzati, de európai parlamenti választásokra is sor kerül, amelyen  a most megalakuló Mindenki Magyarországa Néppárttal fogunk indulni, hogy képviseljük mindazokat,

akik már nem bíznak sem a kormánypárti, sem pedig a parlamenti ellenzéki pártokban”

– írta.

„Viszont hisznek egy nyugatos, demokratikus, szabad Magyarországban, hisznek az elszámoltatásban és az átláthatóságban, a politikai kultúraváltásban és hisznek abban, hogy tisztességes politizálással a közeljövőben a magyar emberek is élhetnek olyan jólétben, mint egy osztrák vagy német állampolgár” – zárta a posztot Márki-Zay.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

 

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

***

 

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. június 12. 08:48
Induljon az Ikeába, akciós a szék.
letsgobrandon
2023. június 12. 07:48
Kampánydalnak jó lesz Gyere őrült Edda Művek
Uztu
2023. június 12. 07:20
Mindenki magyaroszága senkinek sem hazája
Diktátor1
2023. június 12. 07:04
Nem a miniszterelnöki székért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!