Trump a semmiből 10 év alatt lett intézmény a politikában is

2024. március 21. 07:46

Donald Trump egyik fő fegyvere, hogy rendre alul mérték, bagatellizálták és ezért is tudott nyerni.

2024. március 21. 07:46
Former President Trump Votes In Florida's Primary Election In Palm Beach
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Pesti Srácok

Nyitókép: Joe Raedle / Getty images

„Szeretnék benne hinni, de nem nagyon tudok, hogy Trump a csatatérállamok jelentős részében jobban áll, mint Biden. Nem azért, mintha ez nem lehetne reális szcenárió, egyszerűen nagyon messze van még a választás, amit a demokraták úgyis egy Trump-ellenes népszavazássá alakítanak majd, mivel Bidennek sok egyéb mellett mára személyisége sem maradt.

Ami egyébként valahol szomorú, mert persze gyökeresen mást gondolunk a világról, de Biden egy képességes, tehetséges politikus volt egykor és a röhögés mellett szomorú is látni, hogy használnak fel a balosok egy ilyen mentális állapotban lévő embert a céljaikra, csak azért, mert ahogy 2020-ban, úgy ma is ő a legnagyobb, közös többszörös, ami össze tudja fogni a szavazóikat.

Más kérdés, hogy most valószínűleg nem lesz még egy világjárvány, amikor újra el lehet játszani, hogy sehol sem jelenik meg, elég egy pincéből bejelentkeznie, előre felvett módon.

Plusz azt se felejtsük el, hogy a Trump-faktor elidegeníthetetlen része az against all odds-jelenség.

Pontosan az volt az egyik fő fegyvere, hogy rendre alul mérték, bagatellizálták és ezért is tudott nyerni. Mert a deep state saját magát is becsapta azzal, hogy kinevették. Szóval ez az egész novemberig nem lesz egy kicsit sem izgalmas, de akkor és ott majd nagyon.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­­­s­ ­l­­á­­n­­y­o­k­­ ­v­­­á­­­r­­n­a­­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
kokrowatz-0
2024. március 21. 15:46
kristóf, te állj fel a sámlira, és akkor nem kell ilyen buzin tartani a fejedet.
pesszimista
2024. március 21. 15:40
Trump elnökségét a Deep Stat balesetként tudja be. Mindent el fog követni, hogy még egyszer ez ne fordulhasson elő .
lauderstenonis-2
2024. március 21. 15:32
Trump esetében az a legviccesebb, hogy egy manhattani ingatlanbefektető, aki a legelitebb elit tagja, el tudta adni magát elitellenesként. És a 4 éve elnöksége alatt semmit érdemleges elitellenes dolgot nem tett. Viszont elkezdett egy durva gazdasági háborút Kína ellen (ami magyar viszonylatban érdekesen fog hatni ha folytatja). És Trump idejében adott el az Egyesült Államok modern fegyvereket Ukrajnának (pl. Javelin rakéták).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!