Azt hallucinálta, hogy meglőtték és túszul ejtették, magára hívta a TEK-et (videó)

2022. szeptember 11. 12:16

A 31 éves férfi feltehetően kábítószer hatása alatt állt.

2022. szeptember 11. 12:16
null

A váci rendőrséghez hétfő délután futott be egy segélyhívás, miszerint a bejelentőt kétszer meglőtték, sok vért vesztett és támadói még mindig az otthonában vannak – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

A területet lezárták, a társasházban lezárták az áram-, és gázszolgáltatást, mentőegységet hívtak, valamint a Terrorelhárítási Központ (TEK) közreműködését kérték.

A TEK a férfi lakásában nem talált támadókat és lőtt sérüléseknek sem volt nyoma,

de a 31 éves bejelentőn kábítószer-használat jeleit észlelték, és otthonában találtak is drogot.

A bejelentő ellenállt a rendőri intézkedésnek

A férfi a rendőri intézkedésnek ellenállt, alkarján és állán megsérült, végül kábítószer-használat miatt kórházba szállították.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hatóság félrevezetése miatt büntetőeljárást kezdeményezett a 31 éves férfi ellen, emellett a rendőri művelet több százezer forintos költségeinek megfizetésével is számolnia kell – írták.

A vaklármáról felvétel is készült, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicsike
2022. szeptember 12. 08:24
DMT.
ZeroTadpole8073
2022. szeptember 12. 02:24
Együtt tolták Sz.Bálint gazdával, de Szabó még időben beugrott az autójába és meg sem állt Kötcséig. Ott azt halucinálta, hogy Pintér Sándor meglőtte és túszul ejtette a Víziszárnyas-tenyésztő gazdákat ezért elé vágott az autójával. Amikor felismerték, rögtön elvetették a TEK bevetését, egyszerűen csak befogták és visszavitték a ketrecébe.
kinekanevében?
2022. szeptember 11. 17:50
Alkarján, és állán sérült. :D Kicsit megdádázhatták...
fado
2022. szeptember 11. 14:50
mindeközben egy újabb fiúbűnözés Szórakozni szottyant kedve, 13 autót karcolt végig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!