Országszerte több plázában is bombariadó volt

2022. április 19. 18:52

A rendőrség közveszéllyel való fenyegetés miatt nyomozást indított.

2022. április 19. 18:52
null

Bombariadó miatt zárták le Budapesten az Árkádot, a Corvin Plázát, a Mammutot, az Aréna Plázát, a Westendet, a MOM Parkot és az Allee-t is. Vidéken a Győr Plázát, a Pláza környékét Kaposváron, illetve Debrecenben is több helyszínre érkeztek ki a rendőrök bombariadó miatt – írta meg a 444.  A hírportál kereste a rendőrséget is, akik annyit árultak el, hogy

Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott emailben fenyegetést, ezért közveszéllyel való fenyegetés miatt nyomozást indítottak.

A lap azt írja: három héttel ezelőtt is bombariadó miatt kellett kiüríteni több plázát, többek között Budapesten, Szegeden, Pécsen, Debrecenben és Győrben is. A Szabad Magyar Szó szerint hétfőn több szerbiai bevásárlóközpont emailcímére érkezett olyan levél, ami szerint az épületben robbanószerkezetet rejtettek el, a szerb rendőrség nemzetközi segítséget kér a hamis bombariadók miatt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. április 20. 09:23
Hideg van. Az ellenzék a meleg szobából való e-mail vergődése. Na én biztos úgy összeverném őket, hogy húgyban-szarban ordítana, majd életfogytiglan. Nem lennék meglepve ha a saját népét legyilkoltató puccosseggű bandájával csinálták volna.
BlancoAgilon38
2022. április 19. 23:27
Rám akkor lesz rossz világ, mikor a kis közértben lesz bombariadó a sarkon. Tőlem a plázák biztonságban vannak. Rühellem őket, de ugyebár ízlés dolga.
Karbantartó9
2022. április 19. 21:55
Ez már a balliberális kultúra előszele.
ovander
2022. április 19. 21:32
Purger Tibor lázadásával a VMSZ-en kívül jött létre a SzabadMagyarSzó. Purger Tibor köztudott gyurcsányista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!