Orbán Viktor: Viszlát, röfi!

2022. január 16. 16:11

Jó hangulatban telt az öttömösi disznóvágás.

2022. január 16. 16:11
null

Orbán Viktor a képek után most videóval is jelentkezett idei első disznóvágásáról. A miniszterelnök még szombaton számolt be arról, hogy túl van 2022 első disznóvágásán. A kormányfő kemény küzdelem után ippont adott a röfinek.

Fotó: Facebook

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2022. január 17. 01:26
... höhöhö ... eredeti, öreg polgári fideszes vagyok. Sokkal többet tapasztaltam, mint Te, kedves öcsém! Például ebben az ügyben... (Ángyán József államtitkár) "... A nyomásgyakorlással többen is próbálkoztak. Ezzel magam úgy szembesültem, hogy a földhasznosítási pályázati folyamat során két ízben is – a Mariano Kft-vel való esetleges megállapodás meghiúsulásakor, majd a pályázati dokumentációnak a földügyi miniszteri megbízott számára történő szeptember 15-ei átadását követően – „rosszalló megjegyzést” kaptam Tállai András államtitkártól, amit mindkét alkalommal visszautasítottam. Ezen túl 2011. szeptember 22-én délután Mengyi Roland, a B.A.Z. Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő – helyi információk szerint – szóban megkísérelte utasítani a BNPI igazgatóját a pályázat visszavonására, amit ő kizárólag államigazgatási illetékességű, írásbeli utasításra látott részéről lehetségesnek." A BNPI igazgatója ez ügy miatt lapátra, ez a Mengyi nevű fidesz-gengszter pedig korrupciós ügyben -példastatuálásként - börtönbe került. A folyamat most is zajlik....
quimby
2022. január 16. 21:56
Helló röfik! (2014) Viszlát röfi (2022)
MayorAnna
2022. január 16. 19:30
Engem, a jóbarátom meghívott, mikkor disznót vágott - vajon miniszterelnökünk mié' nem hívta meg Netanjahu barátját Izraelből...ma már, repülővel, a távolság nem ok. Végül is, még szabadlábon van - most megy a huzavona vádalku ügyben.
Régimikron
2022. január 16. 18:38
Ez a malac sem megy többé sem előre sem hátra. Mint ahogy a birkák se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!