Rálőtt a feleségére, majd végzett magával egy férfi Gyenesdiáson

2021. december 07. 14:23

A lövöldöző engedély nélkül tartott fegyvereket.

2021. december 07. 14:23
null

Súlyosan megsérült egy nő hétfő délután Gyenesdiáson, miután többször is rálőtt a férje, aki később végzett magával – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. Az 53 éves férfi Gyenesdiáson, a Jókai utcában található egyik lakóházban, majd kint az utcán is többször rálőtt egy kézi lőfegyverrel 45 éves házastársára.

Az elkövetőt a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével keresték, de a rendőrök holtan találtak rá a férfira, aki öngyilkosságot követett el.

Engedély nélkül tartott fegyvereket

Az MTI megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a lövöldöző több fegyvert és lőszereket tartott engedély nélkül otthonában.

Pál-Tóth Evelin elmondta, hogy az 53 éves férfi hétfő délután Gyenesdiáson, egy Jókai utcai házban maroklőfegyverrel többször is rálőtt 45 éves feleségére, akivel megromlott a viszonya. Az asszony még autóba tudott ülni, a férj azonban az utcán is több, a jármű szélvédőjén áthatoló lövést adott le rá. A nő a keszthelyi kórházba hajtott, ahonnan súlyos sérülései miatt Nagykanizsára vitték, ahol megműtötték.

(MTI, Police.hu)

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2021. december 07. 17:11
Még egy bolond... (Éppen tegnap láttam a Neten az Összeomlás című filmet, nagyjából erről a témáról, de ott sikerült a pasasnak lelövetnie magát...)
Kiiisteleeeki
2021. december 07. 15:20
Komoly lélekjelenléte volt a nőnek, több lőtt sebbel a kórházig autózni. Ez igen.
kunfia
2021. december 07. 14:58
Mit nevezhetünk állampártnak? -Ha egy párt tagjai csak a magukfajtát tartják hazafinak,a többieket ellenségnek.Régen ugyanezt a nép ellenségének hívták Rákosiék... -Ha egy párt(Kövér) a Fideszen kívül mindenkit lehallgathatónak tart,az Rákosi áVH-jára hajaz. Régen a szovjet tankok,immár az orosz,kínai bankok ,valamint a külföldi (orosz) dezinformációs oldalak tartják föl a rendszert. Így Orbánt és pártját ettől nyugodtan lehet kommunista utódpártnak,csak inkább KMP Rákosiék utódpártjának nevezni,egy különbséggel,Rákosi nem urizált úgy,mint mai korrupt gazember uralkodónk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!