Baloldal váci képviselőjelöltje: A migránsoknak a lehető legjobb ellátást kell nyújtanunk

2021. december 12. 07:28

Inotay Gergely szerint a migránsokat nem elég befogadni és ellátni, de „nekik a lehető legjobb ellátást kell nyújtanunk”.

2021. december 12. 07:28
null

Inotay Gergely, a baloldal váci országgyűlési képviselőjelöltje egy vitán kifejtette az álláspontját a migráció kérdésében. Elmondta, hogy „egy magát kereszténynek és nemzetinek mondó állam nem riogathat a migrációval”. Kifejtette, hogy „van olyan migráns, akit nekünk különböző nemzetközi szerződések és egyebek értelmében is, de a humanitárius és a kereszténység jegyében is fogadnunk kell és

ha már itt van akkor azt gondolom, hogy nekik a lehető legjobb ellátást kell nyújtanunk.”

Kicsoda Inotay Gergely?

A váci baloldali jelölt 2015-ben, a migrációs válság kezdetekor kijelentette, hogy 

az arab világtól elszivárgó keserűeket igazán szép gesztus lenne befogadni”. 

Inotay elképzelése szerint Szíriából mintegy ötmillió ember érkezik Európába, ezért hazánkra aranyosan 25 ezer ember jutna.

Nyitókép: Inotay Gergely Facebook-oldala

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2021. december 13. 14:57
Orbán meg kér egy kávét és hátradől.
No comment no cry
2021. december 13. 12:56
"az arab világtól elszivárgó keserűeket igazán szép gesztus lenne befogadni" "Inotay elképzelése szerint Szíriából mintegy ötmillió ember érkezik Európába, ezért hazánkra aranyosan 25 ezer ember jutna. Aha. Először. Aztán jön még 5 millió, meg 10 millió, meg 20 millió. Hiszen ha az elsőket befogadtuk, akkor már a többit is milyen szép gesztus lenne. Verd a sajátoddal a csalánt, ne máséval, te szánalmas, realitásérzékkel nem rendelkező nyomoronc. Szivárogj el keserűen az olajmilliárdos Kuvaitba, és ott kérd a legjobb ellátást magyar menekültként. Mert jogod van hozzá. Nagyon kíváncsi vagyok milyen eredménnyel jársz. Viheted a többi sorstársadat is.
konfucius
2021. december 13. 07:29
A fickó egyházi középiskolát elvégezve lett ilyen. Egyébként kb 10 évvel ezelőtt még egy kifejezetten jófej, jó akaratú ember volt. Soha nem politizált előtte, tanár volt, szerették a kölykök. De vér libsi családba házasodott be. Anyósa fantasztikus tehetségű karnagy (volt, amíg tönkre nem tette a saját egészségét), akinek édesapja viszont '56-os mártír volt. De valami félre ment bennük, mert az egész család libsi, militáns libsi, és elkezdtek influenszerkedni, azt gondolni, hogy ők meghatározó tényezők, véleményvezérek, és egyre inkább gyűlölték a másik oldalt. Vác kis város, bizonyos körökben mindenki ismeri a másikat. Én borzasztóan sajnálom, hogy ezt az irányt vette a képviselő úr. Eleve beállni a magyar narancsos dékás, Pikó-klón Matkovich Ilona mellé alpolginak, nálam már ez kiverte a biztosítékot. De most látom, hogy már évekkel korábbról indul a buggyant libsi agyrohadás. A képviselő úrnak két kamasz lánya van. Valószínűleg nem engedne egyetlen migránst sem száz méternél közelebb hozzájuk. De nyilatkozni, azt lehet orrba-szájba. A másik pöcsével verni a csalánt. És közben kereszténységre hivatkozni. A közös élményeink ellenére mondom, hogy kifordul a belem a képviselő úrtól.
Zozi
2021. december 13. 07:20
Eljöhet még az az idő, amikor Magyarország be fogja fogadni azokat a svédeket, franciákat, hollandokat, németeket,olaszokat, spanyolokat... Akik a hazájukba befogadott migránsok miatt kérnek menedéket nálunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!