Karácsony Gergely Tóth Csabával tett papírcsónakot a Rákos-patakba

2021. november 21. 11:54

A főpolgármester ma újabb parkosított szakaszt adott át Horváth Csaba és Tóth Csaba társaságában Zuglóban. Karácsony nemrég még elhatárolódott a szocialista politikustól.

2021. november 21. 11:54
null

„A »hiteles« politikus: Karácsony Gergely. Nemrég még korrupcióval vádolta és megvonta a támogatást a zuglói MSZP-s Tóth Csabától, ma azonban már közösen ereget vele papírcsónakokat a Rákos-pataknál. Vajon miről csevegtek? Talán arról, hogy miként lehetne újabb korrupciós hálózatokat létrehozni Budapesten, amivel további fővárosi ingatlanokat tudnának átjátszani külföldieknek csúszópénzért?” – írta ki Facebookra az elemző, Deák Dániel, aki kiszúrta, hogy a Rákos-patak megújításánál az a Tóth Csaba is jelen van, akit korábban korrupcióval vádoltak a baloldal szereplői, és végül Karácsony Gergely is kihátrált mögüle. 

„A Rákos-patak revitalizációja Budapest egyik legjelentősebb zöld beruházása. A célunk, hogy végre a patak ne szeméttel teli csatornaként funkcionáljon, hanem olyan hely legyen, ahová a budapestiek feltöltődni járnak” – véli a Főpolgármester, aki szombaton Zuglóban a Mogyoródi út és az Egressy út közötti szakaszt adta át Horváth Csaba polgármesterrel.

A mostani fejlesztés során közel 100 új fát, összesen 10 ezer cserjét telepítettek, ivókutak, napozóágyak, kültéri kondipark, illetve napelemes térvilágítás került a korábban elhanyagolt területre. A szakasz fejlesztése a Főváros TÉR_KÖZ pályázatából valósult meg. A távlati cél, hogy a Rákos-patak teljes vonalán hasonlóan parkosítva egyfajta zöld folyosó jöjjön létre keresztül Budapesten.

Fotó: Deák Dániel/ Karácsony Gergely, Facebook 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 22. 17:49
Ez egy megelőző csapás előkészülete! Mert hogy is volt? Három monitor, a Csaba, a Maros és a Pozsony a vörös helyett kitűzte az addig száműzött magyar zászlót. A monitorok lövéseket adtak le a budai Radeczky laktanyára, illetve a Hungária Szállodára, az úgynevezett Szovjetházra. (gondolom am Városháza lehet) Itt laktak ugyanis a Tanácsköztársaság legfőbb politikai vezetői. A monitorlázadás emléke kísérti!
konfucius
2021. november 22. 07:36
Miért dobálsz szemetet a patakba? Nincs jobb dolgod, görögdinnye? Hol a klíma a 3-as metróból? Hol van az élhető, tiszta, ragyogó Budapest, amit két évvel ezelőtt csaltatok ki magatoknak? Mindent tönkretettél, hazug adjuntkus elvtárs.
Kormánypárti1
2021. november 22. 07:33
A városháza előkészített eladási szerződését semmisítették meg, mert már nincs rá szükség mivel lebuktak. De már írják az újat, csak most nagyobb titokban.
Most80
2021. november 22. 06:46
Tessék mondani, ez az aktus már az ellenzéki haderőfejlesztés része volt? Esetleg ízelítő, mit várhatunk e téren? (Én azt, hogy a végén valaki a papírhajót is ellopná, de ki tudja.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!