Szárnyalni kezdtek az Opus-részvények a Mészáros interjú után

2021. június 11. 10:43

A megszólalás hatására jelenleg 9,2 százalékos a plusz a részvénynél.

2021. június 11. 10:43
null

Amint arról korábban beszámoltunk, nagyinterjút adott az Indexnek Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb embere. A vállalkozó többek között beszélt arról, hogy miként érintette a vállalkozásait a koronavírus-járvány, mik a tervei a válság után, illetve a családi helyzetéről is említést tett. 

Mészáros az interjú során arról is beszélt, hogy erősebb Opus-részvényeket szeretne látni a tőzsdén. 

„Most azt gondolom, hogy a piacnak 350 forintra kellene áraznia a papírunkat. Ezt erősíti meg az Equilor legutóbbi, áprilisi elemzése is. Én részvényesként hosszú távon vagyok elkötelezett az Opus papírjai iránt, bízom a papírban” – fogalmazott Mészáros Lőrinc.

A megszólalás hatására emelkedik az Opus árfolyama, jelenleg 9,2 százalékos a plusz a részvénynél – írja a Portfolio.

Képünk illusztráció.

Kép forrása: MTI Fotó / Marjai János

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. június 11. 14:55
ilyen ez a win-(double) win, index-mészáros viszonylatban, az ellenzék és a(z egyéb) sajtója meg lose-lose-on eközben.. szépezígy. :3
AKissLaci
2021. június 11. 11:26
Hát ez meglepő. Egy részvényes azt szeretné látni a piacon, hogy a részvényei többet érnek... Meg vagyok döbbenve! Ilyet! Ha 351 Ft-nál nagyobb mennyiség jelenik meg eladásra, akkor meg: nahát! Vajon ki akarja eladni őket?
AROON
2021. június 11. 11:16
A tőzsde az egy más világ. Aki ebben akár trollkodni, kösse fel amilye van.
Nehidd El
2021. június 11. 11:05
Jó hír, hogy ennyire őszinte és becsületes embernek tartják a befektetők, ennyire hisznek a szavában. Ha Csányi, Jászai stb. mondott volna hasonlót a saját papírjairól, akkor meg sem rezdült volna az árfolyam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!