Ököllel ütötték a tolvajt egy budapesti bolt előtt

2020. július 01. 07:25

Babakocsiba rejtették a lopott árut – írta meg a 24.hu.

2020. július 01. 07:25
null

Rátámadt a biztonsági őrre, és egy másik vásárlót is megütött hétfő délután egy férfi egy fővárosi élelmiszerboltban. A vele lévő nővel és kisbabájukkal együtt voltak az üzletben, lopni próbáltak, az árukat pedig a babakocsiba rejtették. A biztonság őrnek viszont gyanúsak lettek, így nem engedte ki őket a boltból. A férfi ekkor rátámadt az őrre, majd nem sokkal később a dulakodásba egy másik vásárló is beszállt, akit meg is ütött a gyanúsított. Erre a nála jóval nagyobb férfi ököllel kezdte el ütni a tolvajt. A helyszínre ezek után érkeztek meg a rendőrök, akik megerősítették, hogy a pár lopott az üzletből. A férfit és a nőt a helyszínen elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az RTL Klub Híradójához egy felvétel is eljutott a verekedésről – közölte a 24.hu.

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2020. július 02. 13:37
"A férfi ekkor rátámadt az őrre, majd nem sokkal később a dulakodásba egy másik vásárló is beszállt, akit meg is ütött a gyanúsított." Ilyen az, amikor a bűnösben nincs becsület. :)
harcimarci
2020. július 02. 09:46
Ellenfelére talált a verekedő tolvaj. Öklével védelmezte a lopott árut, rajtavesztett. Inkább ilyen címmel és alcímmel lenne korrekt ez a cikk....
hegyivadász
2020. július 01. 21:09
"Ököllel ütötték a tolvajt egy budapesti bolt előtt" Helyes!
nempolitizálok
2020. július 01. 16:31
Legyen akkor muszlim, ne mondják ránk, hogy rasszisták és cigányellenesek vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!