Felborult egy balesethez tartó mentőautó Lajosmizsénél

2020. június 08. 18:46

A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.

2020. június 08. 18:46

Autóval ütközött, majd felborult egy balesethez tartó mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél hétfő délután; két embert kórházba szállítottak – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

A katasztrófavédelem közlése szerint az 5-ös főúton, Lajosmizse és Felsőlajos között először egy úgynevezett utoléréses baleset történt, egy személyautó és egy kisbusz ütközött. Később, mindössze egy kilométerre a korábbi balesettől a helyszínre tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött egy autóval és felborult.

Horváth Erika rendőrségi szóvivő elmondta: a balesetek helyszíneiről két embert kórházba szállítottak. A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. június 08. 23:05
A szomszéd falu Tatárszentgyörgy. Persze lehet, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy sorban karamboloznak arrafelé az autók.
civis72
2020. június 08. 21:48
Orbán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!